Opiskelija, valmistutko keväällä? Liity Tehyn varsinaiseksi jäseneksi

Onnea ammattiin valmistuville! Opiskelijajäsenyys päättyy, kun valmistut ammattiin. Säilytä turvasi ja etusi – liity varsinaiseksi jäseneksi.

Kun valmistut ja opintosi päättyvät, opiskelijajäsenyytesi Tehyssä päättyy samalla. Opiskelijajäsenyys ei muutu automaattisesti varsinaiseksi jäsenyydeksi, joten sinun tulee itse liittyä varsinaiseksi jäseneksi. Se onnistuu netissä täyttämällä liittymislomake

Samalla kannattaa liittyä Terveydenhuoltoalan työttömyyskassaan, jonka jäsenmaksun Tehy maksaa puolestasi. Saat turvaa työttömyyden varalta.

Jäsenyydestä on turvaa heti työuran alussa. Se auttaa, jos tarvitset apua työsopimuksen solmimisessa tai haluat kysyä palkasta tai lisistä. 

Jäsenenä saat: 

  • Omat luottamusmiehet, jotka ovat alasi ammattihenkilöitä.
  • Apua kaikkiin työsuhteen kysymyksiin.
  • Tarvittaessa oikeusavun riita- rikosasioissa, jotka liittyvät työ- tai virkasuhteeseen tai ammatinharjoittamiseen Suomessa - ei omavastuuta.
  • Vakuutukset, joita tarvitset työssä ja joita ei muualta saa.
  • Paljon etuja vapaa-aikaan
     

Auta opiskelukaveri tai uusi kollega Tehyn jäseneksi

Nyt kannattaa suositella jäsenyyttä kaikille kavereillesi ja uusille kollegoille työpaikalla. Palkitsemme suosittelusta erityisen hyvin. Kun hankit 5 uutta työssäkäyvää jäsentä 15.6. mennessä, saat 325 euron arvosta palkintoja!  

Voit valita vaihtuvasta palkintovalikoimasta esimerkiksi Marimekon, Pentikin tai Makitan tuotteita. Tai aineettomia lahjoja, kuten äänikirjasovelluksen tai leffalippuja.

Lue lisää ja suosittele