Näin varmistat, että saat Tehyn tärkeät jäsenviestit

Sähköposti on tärkeä viestintäväline, jolla Tehy toteuttaa yhdistyslain edellyttämää velvollisuutta tiedottaa asioista jäseniään. Iso osa tehyläisistä lukee viestejä Gmailin kautta ja etenkin heidän kannattaa lukea huolellisesti tämä ohje.

Älä klikkaa peruutusta

Google edellyttää 1.6.2024 alkaen, että yli 5 000 sähköpostia vuorokaudessa lähettävien organisaatioiden tulee lisätä viestien lähdekoodiin koodinpätkä, joka mahdollistaa estää k.o lähettäjän sähköpostit yhdellä klikkauksella. Tämä koodi muodostaa osaan sähköpostiohjelmista viestin alkuun ”Peru tilaus” -linkin. Tätä linkkiä ei tehyläisen kannata klikata, koska se estää välittömästi kaiken jäsenkirjeviestinnän Tehystä jäsenelle.

Jos klikkaat peruutuslinkkiä, et saa Tehyltä enää mitään jäsenviestejä, kuten ohjeita, ilmoituksia jäseneduista ja jäsentapahtumista, koulutusvahvistuksia tai työtaisteluilmoituksia.

Varmista nämä

Jotta saat jatkossakin kaikki tärkeät viestit Tehyltä, varmista että jäsentiedoissasi on yhteystiedot oikein. Käytä ensisijaisesti henkilökohtaista sähköpostiosoitetta, jos sellainen on aktiivisessa käytössä. Esimerkiksi työtaistelutilanteessa työpostiin voi olla vaikea päästä, jolloin tärkeät ohjeet jäävät saamatta.

Jos sinulle ei tule sähköpostiin viestejä Tehystä, tarkista nämä: 

Vapauta osoite

Jos jäsentietosi ovat ajan tasalla eikä viestejä löydy roskapostista, olet saattanut klikata peruutuslinkkiä. Vapauta jäsenrekisterissä oleva sähköpostiosoitteesi tämän lomakkeen kautta.