Lähtisitkö ehdolle luottamusmieheksi?

Tänä syksynä hyvinvointialueilla ja varhaiskasvatukseen kunnissa valitaan Tehylle luottamusmiehet. Ryhtyisitkö sinä luottamusmieheksi?

Jos olet valmis kuuntelemaan ihmisiä ja olet kiinnostunut työpaikkasi olosuhteista, älä epäröi asettautua ehdolle. Tai pyydä työkaveriasi asettumaan ehdolle.

Luottamusmies neuvoo ja auttaa työpaikan Tehyn jäseniä työsuhdeasioissa ja neuvottelee työnantajan kanssa. Hän on avainhenkilö siinä, miten työoloja ja työhyvinvointia saadaan parannettua. Tärkeä tehtävä siis!

Luottamusmies tekee merkittävää työtä yksittäisen työntekijän ja työyhteisön puolesta. Lue lisää luottamusmiestehtävästä ja siitä miten palkitseva tehtävä on kyseessä.

Katso myös video tehyläisten luottamusmiesten ajatuksista luottamusmiehen työstä.

Luottamusmies ei ole koskaan yksin, vaan apua ja tukea saa aina. Koulutamme kaikki uudet luottamusmiehet: koulutusta on tarjolla koko luottamusmiestehtävän ajan, valinnasta lähtien.

Myös Tehyn asiantuntijat auttavat mielellään kysymyksissä ja epäselvissä tilanteissa. Lisäksi luottamusmiehen tukena on laaja muiden luottamusmiesten verkosto.