Lääkehoidon päivässä maksuton webinaari "Lääkehoidon onnistumisen avaimet"

Valtakunnallista lääkehoidon teemapäivää vietetään 16.3.2023. Lääkehoidon päivän päätapahtumana järjestetään ”Lääkehoidon onnistumisen avaimet” -webinaari klo 13–15. Se on kaikille avoin ja maksuton.

"Lääkehoidon onnistumisen avaimet" -webinaariin ei tarvitse ilmoittautua erikseen. Ohjelmassa on asiantuntijaluentoja ja keskusteluja, joihin pääset myös itse ,osallistumaan. Webinaari järjestetään 16.3. klo 13-15 verkossa.

Webinaarin ohjelmassa muun muassa lääkkeen käyttäjän palvelupolku, Kanta-lääkityslista - missä mennään, Lääkehoidon onnistumisen LOTTA-tarkistuslista ja lääkehoidon haasteet kotona.

Lisätietoa päivästä saat tapahtuman omilta sivuilta. Lääkehoidon päivän vuosittaisesta teemasta ja suunnittelusta vastaa kansallinen lääkeinformaatioverkosto, jossa Tehy on mukana.  

Lääkehoidon päivä on lääkkeiden käyttäjien, sosiaali- ja terveydenhuollon ammattilaisten sekä alan opiskelijoiden yhteinen teemapäivä. Päivää on järjestetty vuodesta 2012 lähtien. Tavoitteena on rohkaista lääkkeiden käyttäjiä kysymään ja keskustelemaan lääkkeistään ja omasta lääkehoidostaan.