Kannusta mielenosoitukseen - ota itsestäsi selfievideo ja jaa se sosiaalisessa mediassa

STTK ja sen jäsenliitot järjestävät Kohtuus kaikessa -mielenosoituksen lauantaina 18.11.2023 Helsingin Kansalaistorilla. Mielenosoituksella vastustetaan hallituksen esittämiä rajuja heikennyksiä työntekijöiden oikeuksiin ja sosiaaliturvaan.

Ota itsestäsi selfievideo ja kerro mitä mieltä olet hallituksen suunnitelmista. Osallistu! Nyt tarvitaan joukkovoimaa! 

Kerro videolla vapaamuotoisesti mikä tai mitkä heikennyksistä kiukuttavat sinua erityisesti. Löydät listan hallituksen kaavailemista heikennyksistä täältä. Jos olet lähdössä mukaan mielenosoitukseen, niin mainitse siitäkin videollasi. Jos et itse pääse, kannusta kuitenkin muita lähtemään.

Parhaiten toimivat lyhyet noin 15 – 30 sekunnin mittaiset videot. Tee videoon vapaamuotoinen postausteksti ja lisää häsärit #tehy ja #kohtuuskaikessa sekä tägää myös Tehy. Jaa video haluamissasi kanavissa sosiaalisessa mediassa. Tehy voi myös jakaa videoita ja selfieitä omilla kanavillaan.

Halutessasi voit käyttää postaustekstinä seuraavaa tekstiä tai siitä muokattua versiotasi:

Hallitus aikoo tehdä rajuja heikennyksiä työelämän lainsäädäntöön, minkä johdosta olemme joutumassa ikuiseen palkkamonttuun ja lakko-oikeuttamme rajoitetaan. Nyt on aika toimia – tule mukaan STTK:n mielenosoitukseen 18.11. Helsinkiin #kohtuuskaikessa #tehy

Videon sijasta voit myös ottaa itsestäsi kuvan ja kertoa postaustekstissä mitä mieltä olet hallituksen esittämistä heikennyksistä.

Voitte ottaa videon tai selfien myös ammattiosaston voimin – porukalla tai työkavereiden kesken.

Esimerkkejä

Tehyn IG-kanavalta löydät toimijoidemme tekemiä videoita, esimerkki 1, esimerkki 2, esimerkki 3