Hae Tehyn johtamiskouluun 31.5. mennessä

Haluatko kehittyä johtamis- ja esihenkilötehtävissäsi? Tehyn johtamiskoulusta saat tukea urallesi. Koulutus on maksuton.

Tehyn johtamiskoulu on tarkoitettu tehyläisille, jotka toimivat johtamis- ja esihenkilötehtävissä ja jotka  haluavat kehittyä tehtävissään.

Opiskelijat saavat henkilökohtaisen mentorin, joka tukee kehittymistä koulutuksen aikana. Mentoreilla on pitkä kokemus johtamis- ja esimiestehtävistä sosiaali- ja terveysalalla.

Koulutuksen aikana on myös opiskelijoiden yhteisiä tapaamisia, jotka antavat tilaisuuden verkostoitua.

Koulutuksen pääsisällöt

• Esimiestyön tietopohja: tehtävän luonne, ihmisen käyttäytyminen, ryhmäilmiöt, organisaation toiminnan rakentuminen.
• Tulevaisuuden rakentaminen: oman johtajuuden kehittäminen, johtamisjärjestelmä, prosessikuvaukset ja riskienhallinta.
• Päivittäisjohtaminen: valmentava ja vaikuttava johtamisote, rekrytointi ja perehdyttäminen, kehityskeskustelut, palaverit, ongelmatilanteet, etätyöskentely.
• Lisäksi pohditaan mm. viestinnän merkitystä johtajan työssä, toimivan työyhteisön rakentumisen elementtejä sekä työsuojelun näkökulmaa esihenkilötyössä.

Koulutus käynnistyy syksyllä 2023 ja se kestää 10 kuukautta. Opiskelu tapahtuu pääosin verkko-oppimisympäristössä ja tämän lisäksi tulee noin 5–7 lähiopetuspäivää tai -iltaa. Työmäärältään koulutus vastaa 15 opintopistettä.

Hakeminen

Ilmoita kiinnostuksesi lähettämällä vapaamuotoinen hakemus ja CV 31.5.2023 mennessä osoitteeseen [email protected]. Perustele hakemuksessasi, miksi sinut tulisi valita koulutukseen.

Valinnasta ilmoitetaan koulutukseen hyväksytyille kesäkuun loppuun mennessä.

Koulutuksesta on tullut positiivista palautetta osallistujilta, mm. eräs opiskelija kertoo näin:

”Suosittelen lämpimästi Tehyn johtajakoulua kaikille esihenkilöille, jotka kaipaavat työhönsä uutta näkökulmaa, vertaistukea sekä oman työnsä reflektointia. Opinnot ovat avanneet uusia ovia työelämässä. Koulu tarjosi hyvän kirjallisuuskatsauksen tehtävineen esihenkilön moninaiseen maailmaan. ”

Lisätietoja:

Kirsi Sillanpää puh. 040 820 7848 [email protected]
Juha Kurtti puh. 050 586 9460 [email protected]