Etsimme tulevaisuuden tekijöitä!

Tunnetko tehyläisen, joka on edistänyt Tehyn tulevaisuutta omalla aktiivisuudellaan ja toiminnallaan? Onko hänellä innokas ja kehittävä ote ja katse tulevaisuudessa? STTK:n Tulevaisuuden Tekijä -kunniamaininta jaetaan taas syksyllä 2023!

Tulevaisuuden tekijä -kunniamaininta annetaan henkilölle, joka on alle 35-vuotias ja toiminut aktiivisesti jossakin STTK:laisessa ammattiliitossa. Hän voi olla myös liiton aktiivinen opiskelijajäsen.

Tehystä etsimämme henkilö on uudistaja ja tuo rohkeitakin näkemyksiä esiin rakentavassa ja yhteisöllisessä hengessä. Hän toimii oikeudenmukaisesti ja edistää Tehyn tavoitteita. Tärkeintä on avoin asenne ja asioihin tarttuminen.

Tulevaisuuden ammattiliitot tarvitsevat jäsentensä kädenjälkeä. Tämä kunniamaininta on kiitos aktiivisesta toiminnasta.

Ehdota ja voita lahjakortti

Tulevaisuuden tekijä -kunniamaininnan saajaa voi ehdottaa 27.9.2023 saakka osoitteessa: www.sttk.fi/tulevaisuudentekija

Ehdotuksen voi tehdä kuka tahansa STTK:laisen liiton jäsen. Yhteystietonsa jättäneiden ehdokkaan asettajien kesken arvotaan sadan euron (100€) Elämyslahjat-lahjakortti.

Valintaraati valitsee voittajan ilmiannettujen ehdokkaiden joukosta. Valintaraati muodostuu STTK:n yhteistyökumppaneista sekä STTK:laisten liittojen toimijoista. Päätöstä tehdessä valintaraati ei tiedä ehdokkaiden nimeä, sukupuolta tai ammattiliittoa.

Tulevaisuuden tekijä -kunniamaininnan saaja julkistetaan 2.12.2023 STTK:n Vaikuttajafoorumi-tapahtumassa. Tulevaisuuden tekijä saa kunniamaininnan lisäksi Elämyslahjat-lahjakortin.

Lisätietoja [email protected]