Aina töissä? Podcastin kolmannessa jaksossa aiheena vuorotyö

Millaista on vuorotyöläisen arki ja mihin vuorotyö vaikuttaa? Millainen työvuorosuunnittelu kuormittaa vähiten? Kenelle kolmivuorotyö sopii?  

– Sitten jos rysähtää, niin sitten hitto soikoon, että rysähtää ja siellä ollaan kädet kyynärpäitä myöten tekemässä töitä, kertoo sairaanhoitaja Tico Svart

Tehyn podcastin kolmannessa jaksossa toimittaja Jonna Tapanainen perkaa vuorotyön haasteita ja mahdollisuuksia sekä työssä jaksamista sairaanhoitaja Tico Svartin, ensihoitaja Veera Kamajan ja Tehyn edunvalvonta-asiantuntija Juha Honkakosken kanssa.

Kuuntele jakso Spotifyssa sekä Tehyn sivuilla tehy.fi/podcast.   

Meidän vuoro on Tehyn podcast siitä, millaisia tarinoita- ja todellisuuksia sosiaali-, terveys- ja kasvatusalalla kohdataan. Luvassa on suoraa puhetta alan arjesta: millaista on työ hoitoalalla ja kuinka ammattilaiset näkevät työnsä merkityksen ja haasteet. Uusi jakso on luvassa joka keskiviikko 9.11. saakka. 

Tulevat jaksot 

4. jakso: Monimuotoistuva Suomi, keskiviikkona 2.11.  

Jaksossa keskustellaan, miten parhaiten kohdata erilaisia vähemmistöjä sosiaali- ja terveyspalveluissa. Tästä keskustelemassa ovat hammashoitaja Mariam El Shamaly, seksuaalineuvoja ja sairaanhoitaja Panda Eriksson sekä tutkimuspäällikkö Shadia Rask Terveyden- ja hyvinvoinnin laitokselta. Toimittajana on Jonna Tapanainen. 

5. jakso: Työn turvallisuus, keskiviikkona 9.11. 

Puututaanko sote-alalla väkivaltaan riittävästi? Keskustelemassa lähihoitaja Heidi Salminen, ensihoitaja Jarno Pirkkalainen sekä kriisityönohjaaja Jutta Karvonen. Keskustelua juontaa toimittaja Jonna Tapanainen.