Äänestä valtuustovaaleissa - voit voittaa kulkupelin!

Nyt on hetki, kun Tehylle valitaan uusi valtuusto. Se päättää työelämäsi asioista seuraavien neljän vuoden ajan. Äänestysaika on alkanut. Käytäthän äänesi.

Jonkun on asioista päätettävä. Tehyssä se tarkoittaa vaaleilla valittua valtuustoa. Se tekee päätöksiä muun muassa tehyläisten edunvalvonnasta, työehtosopimusten hyväksymisestä, työtaistelutoimista, jäsenmaksujen käytön ohjauksesta, puheenjohtajan valinnasta ja Tehyn toiminnan linjauksista.  

Ehdolla valtuustoon on 493 rohkeaa tehyläistä. He ovat sinun asiallasi, tekemässä töitä palkkasi ja työolojesi puolesta. Äänestä heistä yhtä! Se on sinun oikeutesi. Tehyssä myös opiskelijajäsenet voivat äänestää – ja tulla myös valituiksi ehdokkaiden joukosta valtuustoon. Se on poikkeuksellista ammattijärjestöissä.  

Äänestäneiden kesken arvotaan Toyota Yaris ja Tunturin sähkömaastopyörä

Äänestämällä osallistut huikeiden palkintojen arvontaan! Jos onnetar suosii, voit karauttaa kesään katseet kääntävällä Toyota Yariksella tai tulisen punaisella Tunturin sähkömaastopyörällä.

Autopalkintona oleva leasingauto Toyota Yaris Hybrid Active Business 1,5 on Vuoden auto 2021: moderni, tyylikäs ja täynnä teknologiaa. Tunturin sähkömaastopyörä puolestaan on ärhäkän tehokas menopeli vaativaankin maastoajoon. Autoja arvotaan 1 kpl ja pyöriä 2 kpl. Tarkemmat tiedot arvonnasta ja arvonnan säännöt voit lukea tästä.  

Äänestys on helppoa sähköisesti Tehyn vaalisivustolla tai Tehyn mobiilisovelluksessa. Äänestysaika on 29.3.–21.4.2021. Lisätietoa saat vaalisivuilta

Sopivaa ehdokasta voit etsiä vaalikoneella.  

Äänioikeus ja mahdolliset ongelmatilanteet

Jos jäsenyytesi ammattiosastossa tai opiskelijayhdistyksessä on alkanut viimeistään 31.1.2021 ja olet edelleen Tehyn jäsen sekä jäsenmaksut on maksettuna, on äänioikeutesi kunnossa. Mahdollisissa ongelmatilanteissa ota yhteyttä [email protected]. Kerro viestissä myös jäsenumerosi.

Näin äänestät Tehyn vaaleissa

Kun olet äänestänyt, voit kannustaa muita tehyläisiä äänestämään lisäämällä tästä kehyksen Facebook-profiiliisi.