Tehyn Parasta aikaa -tapahtuma kokoaa ammattilaiset yhteen

Ikääntyvien hyvinvointi on aiheena alan ammattilaisille suunnatussa Tehyn Parasta aikaa -koulutustapahtumassa 10.11.2016 Finlandia-talossa.  Luvassa on mielenkiintoinen ohjelma; luentoja, työnäytteitä, posterinäyttely, tietoiskuja ja ikäihmisten palveluihin keskittyvä näyttely.  Tapahtuman käytännön järjestelyistä vastaa Globex Oy yhteistyössä Tehyn kanssa.

- Ikäihmisten palvelut ja asema ovat erittäin ajankohtaisia, kun sote-uudistusta viedään nyt maaliin. Enemmän kuin koskaan tarvitaan moniammatillista yhteistyötä ja vuoropuhelua eri osapuolten kesken ikäihmisten laadukkaan hoidon ja hyvinvoinnin puolesta. Tähän Parasta aikaa -tapahtuma tarjoaa syksyllä erinomaisen foorumin, sanoo Tehyn puheenjohtaja Rauno Vesivalo.

Finlandia-talon neljässä luentosalissa on luvassa ikäihmisten palveluiden parissa toimiville ammattilaisille valikoima huippuluentoja hyvistä hoitokäytännöistä eettisiin pohdintoihin ja hyvinvointiteknologiasta terveisiin jalkoihin. 

Lukuisten asiantuntijapuheenvuorojen lisäksi tiloissa on myös monipuolinen näyttely, sarja ammattilaisten työnäytöksiä, posterinäyttely ja suullisten esitysten ja tietoiskujen sarja. 

Tapahtuman pääluennoitsijana on tutkimusprofessori Harriet Finne-Soveri aiheenaan ”Uudenlainen vanhuus huomisen yhteiskunnassa”.

Ikäihmisten palveluihin liittyvistä hallituksen kärkihankkeista alustaa sosiaali- ja terveysministeriön johtaja Päivi Voutilainen.

Muita luentojen teemoja ovat mm. kotihoito, iäkkäiden oman äänen kuuluminen, omaishoito, kuntoutus sekä laadukkaiden palvelujen johtaminen. 

Asenteiden tehohoidosta, ajasta, onnesta ja luovuudesta kertoo taiteilija Mikko Kuustonen. Finlandia-talossa palkitaan myös esimerkillinen vanhustyön johtaja ja paras posteri.

Tapahtuman puheenjohtajana toimii ansioitunut sosiaali- ja terveysalan erikoistoimittaja Tiina Merikanto Yleisradiosta. 

Tilaisuus on suunnattu kaikille sosiaali- ja terveydenhuollon ammattilaisille, esimiehille, johtajille ja päättäjille. Parasta aikaa -tapahtuma on jatkoa Tehyn vuosina 2011 ja 2014 järjestämälle Vanhustyön vastuunkantajat -tapahtumalle.

 

Lisätietoja ja ilmoittautumiset: www.parastaaikaa.fi

Tehyn sosiaalipoliittinen asiantuntija Eva Siitonen, puh (09) 5422 7168. 

Lisätietoja Parasta aikaa -näyttelystä: www.globex.fi, Jarmo Siekkinen puh.040 5950106