Jäseninämme on myös sosiaali- ja terveysalan sosiaalialan koulutettuja ammattihenkilöitä, kuten sosionomeja, sosiaaliohjaajia ja lähihoitajia. Tehyläisenä sosiaalialan ammattilaisena kuulut automaattisesti Tehyn sosiaalialan verkostoon. Tule mukaan verkoston toimintaan!

Sosiaalialan verkosto kokoaa yhteen sosiaalialan koulutetut tehyläiset ammattihenkilöt mm. sosionomit, sosiaalialan ohjaajat ja sosiaalialalla toimivat lähihoitajat. Myös opiskelijajäsenet kuuluvat koulutustietojen perusteella verkostoon.

Järjestämme alan ammattilaisille ja opiskelijoille maksuttomia koulutuksia, webinaareja sekä jäseniltoja ympäri Suomen. Verkostolla ei ole erillistä jäsenmaksua.

Sosiaalialan opintopäivät, jäsenillat ja webinaarit 

Järjestämme vuosittain sosiaalialan opintopäivät. Jäseniltoja ja webinaareja toteutamme ympäri vuoden.

Tilaisuuksiin ilmoittaudutaan Tehyn koulutuskalenterin kautta. Webinaaritallenteet, niiltä osin kuin luennoitsijat ovat antaneet tallentamiseen luvan, näkyvät webinaaritallenteet-sivulla kirjauduttuasi sisään jäsennumerollasi.    

Ota yhteyttä

Tule rohkeasti mukaan vaikuttamaan! Kerro toiveistasi webinaareista, jäsenilloista ja tilaisuuksista. Ota yhteyttä: [email protected]