Holiday Club

Tehyn jäsenenä voit lomailla Holiday Clubin kohteissa edulliseen jäsenhintaan.

Tehyn jäsenten edut: 

  • Holiday Clubin lomaviikot Suomessa ja ulkomailla RCI-kohteissa

  • Holiday Clubin äkkilähdöt

  • Alennukset Holiday Clubin lomakohteissa 

Lomaviikot

Lomaviikot arvotaan hakijoiden kesken kaksi kertaa vuodessa. Arvonnasta vastaa Holiday Club. Lomaviikkoja on tarjolla ympäri Suomen, esimerkiksi Rukalla, Levillä, Katinkullassa, Himoksella ja Turun Caribiassa. 

Osallistu arvontaan näin:

Arvontaan osallistutaan  Holiday Clubin  verkkosivuilla. Verkkosivuille tarvitaan tunnukset. Ne löydät tältä sivulta, kun olet kirjautunut sisään Tehyn jäsentunnuksella.

Kun kirjaudut Holiday Clubin sivuille, löydät sieltä hakulomakkeen. Merkitse siihen kolme toivetta lomaviikoista. Sesonkilomaviikon voi saada arvonnassa korkeintaan joka kolmas vuosi.

Arvonnan tuloksista ilmoitetaan hakijoille ensisijaisesti sähköpostitse (kirjeellä, jos sähköpostia ei käytössä), ei puhelintiedusteluja. 

Kohteita on mahdollista varata myös suoraan. Silloin hinnat ovat hieman kalliimmat eivätkä sisällä hissilippuja.

RCI-viikot

Holiday Clubin lomaviikkoja voi vaihtaa vietettäväksi ulkomaan kohteessa (RCI). Lomakeskuksia on maailmanlaajuisesti yli 5 000. Hinta muodostuu RCI:n veloittamasta vaihtomaksusta ja Holiday Club Yrityspalvelun veloittamasta Tehyn käyttömaksusta. Lisätietoa: www.rci.com

Yhteydenotot kaikissa lomavarauksissa ja tiedusteluissa suoraan RCI:lle:
puh. (09) 6937 9189 (arkisin klo 10.00–18.30) tai sähköpostilla:  [email protected] 

Holiday Clubin äkkilähdöt

Tehyläiset voivat tehdä edullisia äkkilähtövarauksia Holiday Clubin kohteisiin. Äkkilähdöt ovat Tehyn Holiday Club -lomaviikkoja, joista saa 50 % alennuksen.

Äkkilähdöissä on tarjolla joka perjantai seuraavan 21 vuorokauden aikana alkavat, yhä varaamatta olevat  lomat. Äkkilähdöt päivitetään perjantai-aamuisin klo 9 mennessä. Jos perjantai osuu arkipyhälle, äkkilähdöt päivitetään edellisenä arkipäivänä.

Äkkilähdöt löytyvät Holiday Clubin lomavaraussivustolta valikosta kohdasta ”äkkilähdöt”. Sivusto on kirjautumisen takana. Tunnukset saat näkyville, kun kirjaudut Tehyn sivuille jäsentunnuksilla.

Äkkilähtöjen varaukset tehdään joko puhelimitse tai sähköpostilla Yrityspalvelun kautta. Nettivaraus ei onnistu, sillä nettivarausta tehtäessä näkyy normaalihinta.

Alennukset lomakohteissa 

Lomaviikkojen lisäksi tehyläiset saavat alennusta seuraavasti:

  • 25 % Holiday Club Resort -huoneistoista (ei koske Villas-huoneistoja) 

25 % alennuksen saa soittamalla Holiday Clubin keskusvaraamoon, p. 0300 870 900. Mainitse soittaessasi olevasi Tehyn jäsen ja haluavasi hyödyntää  25 % edun. Minimivaraus 2 vrk.

Yhteyshenkilöt Holiday Clubilla

Tehyn jäsenten lomavarauksia hoitavat Holiday Club Yrityspalvelu, puh. 0300 870 903 (arkisin klo 9.00 –15.00), sähköposti  [email protected]

Kirjaudu sisään

Näet lisätiedot, kun olet kirjautunut sisään jäsentunnuksillasi.