Holiday Club

Tehyn jäsenenä voit lomailla Holiday Clubin kohteissa edulliseen jäsenhintaan.

Tehyn jäsenten edut: 

Lomaviikkojen arvonta

Lomaviikot arvotaan hakijoiden kesken kaksi kertaa vuodessa. Arvonnasta vastaa Holiday Club. Arvontaan eivät valitettavasti voi osallistua Tehyn seniorit, vaan heillä on mahdollisuus varata Holiday Clubilta vapaita viikkoja ja äkkilähtöjä.

Lomaviikkoja on tarjolla ympäri Suomen, esimerkiksi Rukalla, Levillä, Katinkullassa, Himoksella ja Turun Caribiassa. 

Osallistu arvontaan näin:

Arvontaan osallistutaan  Holiday Clubin  verkkosivuilla. Verkkosivuille tarvitaan tunnukset. Ne löydät tältä sivulta, kun olet kirjautunut sisään Tehyn jäsentunnuksella.

Kun kirjaudut Holiday Clubin sivuille, löydät sieltä hakulomakkeen. Merkitse siihen kolme toivetta lomaviikoista. Sesonkilomaviikon voi saada arvonnassa korkeintaan joka kolmas vuosi.

Arvonnan tuloksista ilmoitetaan hakijoille ensisijaisesti sähköpostitse (kirjeellä, jos sähköpostia ei käytössä), ei puhelintiedusteluja. 

Kohteita on mahdollista varata myös suoraan. Silloin hinnat ovat hieman kalliimmat eivätkä sisällä hissilippuja.

Holiday Clubin äkkilähdöt

Tehyläiset voivat tehdä edullisia äkkilähtövarauksia Holiday Clubin kohteisiin. Äkkilähdöt ovat Tehyn Holiday Club -lomaviikkoja, joista saa 50 % alennuksen.

Äkkilähdöissä on tarjolla joka perjantai seuraavan 21 vuorokauden aikana alkavat, yhä varaamatta olevat  lomat. Äkkilähdöt päivitetään perjantai-aamuisin klo 9 mennessä. Jos perjantai osuu arkipyhälle, äkkilähdöt päivitetään edellisenä arkipäivänä.

Äkkilähdöt löytyvät Holiday Clubin lomavaraussivustolta valikosta kohdasta ”äkkilähdöt”. Sivusto on kirjautumisen takana. Tunnukset saat näkyville, kun kirjaudut Tehyn sivuille jäsentunnuksilla.

Äkkilähtöjen varaukset tehdään joko puhelimitse tai sähköpostilla Yrityspalvelun kautta. Nettivaraus ei onnistu, sillä nettivarausta tehtäessä näkyy normaalihinta.

Alennukset lomakohteissa 

Keväinen huipputarjous Holiday Clubilta Tehyn jäsenille

Liiton jäsenet saavat -40% alennuksen päivän majoitushinnasta valituissa Holiday Club Saimaan Rauhan loma-asunnoissa. Tarjous koskee vain Holiday Clubin Saimaan Rauhan Villas- ja lomahuoneistoja.

Jäsentarjous on voimassa seuraavasti  (majoitus- ja varausaika).
Varausaika:        19.6.2024 asti.
Majoitusaika:    21.6.2024 asti.

Varaukset ainoastaan Holiday Club verkkokaupan kautta https://www.holidayclubresorts.com/fi/kylpylahotellit-resortit/saimaan-rauha/
Kampanjaehdot: Minimiviipymä loma-asunnoissa on kaksi vuorokautta. Tarjoushintaisia lomia on rajoitetusti ja tarjous koskee vain uusia varauksia. Ei muutos- eikä peruutusoikeutta. Maksu varauksen yhteydessä. Ei maksumahdollisuutta lahjakortilla.

Jäsenyys todistettava vastaanotossa sisäänkirjautumisen yhteydessä. 

Tehyläiset saavat jatkuvan alennuksen seuraavasti:

  • 25 % Holiday Club Resort -huoneistoista (ei koske Villas-huoneistoja) 
  • Etu lunastetaan kampanjakoodilla. Kampanjakoodin löydät tämän sivun alaosasta, kun kirjaudut sivustolle.

Kampanjakoodi syötetään Holiday Clubin verkkosivujen etusivulla kohtaan 'Onko sinulla kampanjakoodi?', ja koodi laskee automaattisesti 25% alennuksen Holiday Clubin loma-asuntojen päivän hinnasta. Alennuksen saa myös soittamalla Holiday Clubin asiakaspalveluun, p. 0300 870 900 (ma-pe 9-17, la 9-14, puhelun hinta: 0,49 €/min + pvm/mpm, jonotus on maksullista). Mainitse soittaessasi olevasi Tehyn jäsen ja haluavasi hyödyntää 25 % edun (ei koske Villas -huoneistoja eikä hotellimajoitusta). Minimivaraus 2 vrk.

Yhteyshenkilöt Holiday Clubilla

Tehyn jäsenten lomavarauksia hoitavat Holiday Club Yrityspalvelu, puh. 0300 870 903 (arkisin klo 9.00 –15.00), sähköposti  [email protected]

Kirjaudu sisään

Näet lisätiedot, kun olet kirjautunut sisään jäsentunnuksillasi.