Lähde mukaan ammattiosastoon

Tehyssä jäsenet kuuluvat ammattiosastoihin, jotka hoitavat paikallisella tasolla jäsenten edunvalvontaa. Ammattiosastoa voidaankin sanoa paikalliseksi Tehyksi. Marras-joulukuussa ammattiosastot valitsevat syyskokouksissaan uudet hallitukset seuraavalle kolmevuotiskaudelle 1.1.2023–31.12.2025.

Ammattiosasto – paikallinen Tehy - yhdistää saman työnantajan palveluksessa olevat, samalla alueella työskentelevät tai yksityissektorilla saman työehtosopimuksen piirissä työskentelevät tehyläiset.

Jäsenten taloudellinen ja ammatillinen edunvalvonta, aktiivinen jäsenhankinta ja paikallinen toiminta kuuluvat ammattiosaston toimintaan ja vahvistavat tehyläisyyttä.

Tule mukaan ammattiosastotoimintaan

Nyt on aika ryhtyä ehdolle ammattiosastosi hallitukseen! Näin jäsentä lähellä olevan ammattiosaston ja paikallisen toiminnan olemassaolo voidaan turvata. Ilman hallituksen jäseniä ammattiosasto ei voi toimia ja se joudutaan siinä tapauksessa lakkauttamaan.

Täytä ehdokasasiakirja oman ammattiosastosi verkkosivuilta tai ole yhteydessä ammattiosastoosi. Näin turvataan oman ammattiosaston toiminta ja olemassaolo jatkossakin.

Tehy kouluttaa sinut hallitustehtäviin

Lähteäksesi mukaan ammattiosaston hallitukseen sinulla ei tarvitse olla aikaisempaa kokemusta hallitustyöskentelystä: Tehy kouluttaa kaikki hallituksen jäsenet.

Ammattiosaston hallituksessa mukana oleminen on kivaa yhdessä tekemistä ja asioihin vaikuttamista - ammattiosastotoiminnasta saa iloa ja energiaa. Ammattiosastot ovat juuri niin aktiivisia kuin ovat sen jäsenetkin.

Seuraa ammattiosastosi viestejä ja lähde mukaan tekemään tehyläistä edunvalvontaa ja toimintaa paikallisesti.

Yhdessä olemme enemmän!