Vuoden tehyläinen johtaja kohtaa työntekijät yksilöllisesti

Vuoden 2020 tehyläinen johtaja on Siun soten päivystysosaston osastonhoitaja Pirkko Hämäläinen. Esityksen valinnasta teki osaston henkilökunta.

Kuvateksti
Kuva: Pasi Autio

Vuoden tehyläinen johtaja Pirkko Hämäläinen on helposti lähestyttävä, työntekijälähtöinen ja innovatiivinen johtaja, toteavat häntä esittäneet työntekijät. Hämäläisen vahvuuksina osastonhoitajana pidetään kykyä johtaa työntekijöitä yksilöllisesti, huomioiden myös työntekijän työn ulkopuolinen elämä. 

Hämäläinen kertoo yllättyneensä valinnasta, mutta tuntevansa samalla nöyryyttä ja suurta ylpeyttä tästä kunnianosoituksesta.

– Minulla on ilo saada olla lähiesimiehenä työyhteisössä, jossa vahvasti sosiaalista pääomaa, positiivista energiaa ja joka tukee myös esimiestä. Meillä Siun soten 24/7-palvelualueen päivystysosastolla on huippuhenkilöstö!

Siun soten teettämässä työnhyvinvointikyselyssä Hämäläisen johtama päivystysosasto 1B on sijoittunut kärkijoukkoon kaksi vuotta peräkkäin. Kyselyssä erityisen tyytyväisiä on oltu etenkin esihenkilön toimintaan. Osasto aloitti toimintansa 2018.

Päivystysosasto on saanut myös Tehyn Siun soten ammattiosaston myöntämän Sydämellinen työyksikkö -palkinnon. 

Vuoden tehyläinen johtaja julkistettiin tänään Tehyn Johtamisen päivillä, joka toteutettiin tänä vuonna verkossa. Tehy valitsee vuoden tehyläisen johtajan joka toinen vuosi, nyt valinta tehtiin kymmenennen kerran.