Kuva: iStock

Virtuaalinen jäsenilta yksityissektorille: YT-laki, valmiuslaki ja muuta ajankohtaista

Kesäkuu alkaa yksityissektorin virtuaalisella jäsenillalla. Jäsenilta pidetään webinaarina 3.6. klo 17-19. Jäsenillassa käsitellään YT-lakia, valmiuslakia sekä lyhyesti ajankohtaista neuvottelutilannetta. Kouluttajina toimivat Tehyn johtava lakimies Vappu Okkeri ja lakimies Mirja Kinnunen.

Ilmoittaudu mukaan jäseniltaan 1.6. mennessä Tehyn koulutuskalenterin kautta: www.tehy.fi/koulutus.

Mukaan ilmoittautuneet saavat osallistumislinkin ja tarkemmat ohjeet ennen webinaaria. Webinaaria voi seurata kännykästä tai tietokoneelta Chrome- tai Edge-selaimella. Kysymyksiä voi esittää jäsenillan aikana chatin kautta.

Tilaisuudesta tulee tallenne verkkosivuille www.tehy.fi/korona. Tallenteesta editoidaan ainoastaan neuvottelukierrosta koskeva lyhyt osuus pois. Tallenteen katsominen jälkikäteen ei edellytä ilmoittautumista webinaariin.

Huomaathan tarkistaa, että sähköpostiosoitteesi on jäsentiedoissasi oikein! Tehy lähettää osallistumislinkin, markkinoinnit ja vahvistukset Tehyn jäsenrekisterissä olevaan Sähköposti 1 -kentän osoitteeseen.

Kommentit

Käyttäjän Marjo Voutilainen kuva

Olisin tullut mukaan jäseniltaan, mutta en löydä mistään lähetettyä meiliänne, jossa linkki josta pääsee mukaan.

Käyttäjän Maiju Toivonen kuva

Hei Marjo!

Harmi juttu, että linkkiviesti oli hävinnyt. Webinaarista julkaistaan lähipäivinä tallenne (pois lukien neuvottelukierrososuus). Lähetämme kaikille ilmoittautuneille sitten tiedon tallenteesta.