Uhriksi joutumisen psykologia – Tehyn sosiaalialan verkoston webinaarit jatkuvat

Tiistaina 16.11. kello 17.00 pidettävässä webinaarissa perehdytään uhriksi joutumisen psykologiaan. Miksi joku joutuu uhriksi? Miten uhria voidaan auttaa?

Kuvateksti
kuva: iStock

Luennoitsijana webinaarissa toimii psykologi Piia Puolakka. Puolakka on työskennellyt suurimman osan työurastaan psykologina vankilassa ja oikeuspsykiatrisella osastolla. Lisäksi hän on työskennellyt lastensuojelussa, prostituoitujen tukipisteessä ja turvapaikanhakijoiden parissa. Tällä hetkellä hän työskentelee Rikosseuraamuslaitoksen keskushallintoyksikössä projektipäällikkönä.

Tule mukaan mielenkiintoiseen webinaariin! Ilmoittautumiset ja lisätiedot Tehyn koulutuskalenterissa. Ilmoittaudu mukaan viimeistään 15.11.

Osallistumislinkki ja ohjeet toimitetaan ilmoittautuneille jäsentiedoista löytyvään sähköpostiosoitteeseen. Lähetykset tallennetaan niiltä osin kuin luennoitsijat antavat luvan.

Tehyn webinaariin voivat osallistua tehyläiset sekä alalle aikovat opiskelijat. Webinaarissa osallistujat pääsevät esittämään kysymyksiä luennoitsijoille.

Lisätietoja [email protected]