Työhyvinvointi-webinaarit jatkuvat – iloa työyhteisöön

Tehy tarjoaa syksyn aikana työhyvinvointi-webinaarisarjan kaikille tehyläisille. Sarjan neljäs webinaari pidetään 13.10. ja aiheena on ”Iloa työyhteisöön”. Ilmoittaudu mukaan.

Kuvateksti
Kuva: Simo Routarinne ja Placeit

Luvassa on taas aivan uusi ja hauska tulokulma työhyvinvoinnin teemaan.  Toiminnallisessa ja osallistavassa valmennuksessa saat tietoa ja käytännön vinkkejä sekä harjoitteita ilon ja psykologisen turvallisuuden lisäämiseksi työyhteisössäsi. Teemme konkreettisia harjoitteita, käymme syventäviä purkukeskusteluja ja yhdistämme ne rakentavan vuorovaikutuksen, psykologisen turvallisuuden, työhyvinvoinnin ja positiivisen psykologian teemoihin.

Kouluttajana toimii vuorovaikutusmuotoilija Simo Routarinne. Koulutus  alkaa 13.10. klo 17:00 ja kestää 19:00:ään. Käytössä on Zoom-alusta.

Ilmoittautumiset Tehyn koulutuskalenterissa

Osallistumislinkki ja ohjeet toimitetaan ilmoittautuneille sähköpostilla. Linkki lähetetään osallistujan jäsentiedoista löytyvään sähköpostiosoitteeseen. Webinaari on verkon kautta seurattava luento, johon voi osallistua vaikka kotoa käsin. Pääset myös esittämään kysymyksiä kouluttajalle. Lähetykset tallennetaan. Webinaarien tallenteet julkaistaan sivulla www.tehy.fi/webinaarisarja. Samalta sivulta löydät myös syksyn aiempien työhyvinvointiwebinaarien tallenteet.

Webinaarisarjan tulevat webinaarit

  • 13.10. klo 17.00–19.00 Iloa työyhteisöön, vuorovaikutusmuotoilija Simo Routarinne
  • 19.10. klo 17.00–18.30 Palaudu ja vahvistu, tietokirjailija, hyvinvointivalmentaja Kaisa Jaakkola

Muista myös tulevat kuukauden webinaarit

  • 20.10. klo 16.00-18.00 Oman talouden hallinta työn muutoksessa
  • 23.11. klo 16.00-18.30 Epävarmuuden sietäminen