Turvallisuusfoorumin aiheina sote-alan resilienssi, hoitolaitoksen tulipalo ja korona

Sosiaali- ja terveysalan turvallisuusfoorumi järjestetään 17.12. webinaarina.

Kuvateksti
Kuva: Lauri Rotko

Webinaarissa käsitellään toimialan resilienssiä ja tutustutaan hoitolaitoksessa sattuneeseen tulipaloon, josta kuullaan pelastusviranomaisen ja toiminnanharjoittajan esitykset. Fasilitoidussa työpajassa osallistujat voivat jakaa kokemuksia koronakriisistä. Webinaarissa jaetaan myös turvallisuuspalkinto.

Ohjelmassa:

  • Sote-alan resilienssi: SOTEJOKI-hanke, Miira Heiniö, erityisasiantuntija TTL
  • Tulipalo hoitolaitoksessa, Olli Ryhänen, palomestari Keski-Uudenmaan pelastuslaitos ja Kirsi Strömmer, palvelukodin johtaja Attendo
  • Turvallisuuspalkinnon jako
  • Covid19-työpaja: Kriisi mahdollisuudeksi. Miten voimme varautua paremmin? Kuinka kasvatamme resilienssiä? Työpajassa jaamme kokemuksia ja pohdimme mitä kaikkea voimme oppia kriisistä.

Turvallisuusfoorumiin ovat tervetulleita kaikki sosiaali- ja terveysalan turvallisuuden kehittämisestä kiinnostuneet. Viimeinen ilmoittautumispäivä 15.12.2020.

Ilmoittautuminen ja lisätiedot

Tilaisuuden järjestää Sosiaali- ja terveysalan turvallisuustoimikunta, jonka muodostavat Sosiaali- ja terveysministeriö, Tehy, Suomen palopäällystöliitto, Suomen Pelastusalan keskusjärjestö, Keski-Pohjanmaan ja Pietarsaaren alueen pelastuslaitos, Varsinais-Suomen sairaanhoitopiiri, Mehiläinen kuntapalvelut, Kuntaliitto sekä Helsingin kaupungin sosiaali-ja terveysvirasto