Tulossa: Meeri Koutaniemen ja Tehyn yhteisnäyttely. Seuraa avajaisia verkossa 3.6.

"Kasvokkain – tarinoita ihmisen ja työn arvosta” on taiteilija Meeri Koutaniemen ja Tehyn yhteinen puheenvuoro hoitotyön ja varhaiskasvatuksen tekijöiden arvostuksen puolesta. Näyttelyn avajaisiin voit osallistua verkossa!

Tule kokemaan ainutlaatuisen yhteisnäyttelyn avajaiset suoraan lähetykseen! Avajaisissa saat ensimmäisenä tiedon, mistä Meeri Koutaniemen ja Tehyn yhteisnäyttelyssä on kyse. 

Näyttelyn avajaiset verkossa torstaina 3.6. klo 17:00

Tervetuloa avajaisiin! Avajaisia voit seurata suorana lähetyksenä seuraavissa kanavissa:

Avajaisten ohjelma

Suorassa lähetyksessä pääset osallistumaan ja kokemaan näyttelyn tunnelman. Mukana haastatteluja ja kurkistus näyttelyyn.

  • Haastattelussa valokuvaaja Meeri Koutaniemi ja Tehyn puheenjohtaja Millariikka Rytkönen.
  • Pääset virtuaalikierrokselle näyttelyyn ja kuulet 1–2 ääneen luettua tarinaa.
  • Osallistu etänä. Tuo omia näkökulmia keskusteluun.

Voit osallistua avajaisten keskusteluun Tehyn Facebookissa livelähetyksen kommenttikentässä. Poimimme osan kysymyksistä ja kommenteista mukaan lähetykseen. Keskusteluun voit osallistua somessa laajemminkin. Käytäthän aihetunnistetta #kasvokkainnäyttely.

Näyttely avautuu Rajala Galleryssa Helsingissä 4.6. sekä verkossa kasvokkain.fi. Somessa näyttely löytyy tunnisteella #kasvokkainnäyttely.

Näyttely on myöhemmin kesällä tilattavissa eri puolille Suomea. Tilattavista näyttelyistä saat myöhemmin lisätietoja näyttelysivulta kasvokkain.fi.