Toukokuun webinaari: Eettinen kuormitus ja ajankohtaisia eettisiä kysymyksiä

Toukokuun webinaarin aiheena on jäsenten toiveaihe eli eettinen kuormitus ja eettiset kysymykset työssä. Webinaari järjestetään 17.5. klo 17–18.

Webinaarissa puhuu dosentti Lauri Kuosmanen, joka työskentelee yliopistonlehtorina hoitotieteen laitoksella Itä-Suomen yliopistossa.

– Sosiaali- ja terveydenhuolto on pullollaan mielenkiintoisia eettisiä tilanteita ja ilmiöitä. Niiden tunnistaminen, käsittely ja ratkaisuehdotusten esittäminen ovat osa alan ammattilaisen arkipäivää, toteaa Kuosmanen.

Aina ei löydy hyvää ja oikealta tuntuvaa ratkaisua. Tämä saattaa aiheuttaa eettistä kuormitusta, joka jatkuessaan on uhka työssä jaksamiselle.

– Kuormitusta on mahdollista oppia vähentämään ja hallitsemaan erilaisin menetelmin. Näistä menetelmistä ja ajankohtaisista sote-alan eettisistä kysymyksistä jatkamme webinaarissa.

Ilmoittautumiset ja lisätiedot Tehyn koulutuskalenterissa www.tehy.fi/koulutus.

Tehy järjestää kuukausittain webinaarin, jossa käsitellään ajankohtaisia työelämän teemoja. Webinaari on verkon kautta seurattava luento, johon voi osallistua vaikka kotoa käsin. Pääset myös esittämään kysymyksiä kouluttajalle.

Osallistumislinkki ja ohjeet toimitetaan ilmoittautuneille jäsentiedoista löytyvään sähköpostiosoitteeseen. Lähetykset tallennetaan. Muista myös edellisten Kuukauden webinaarien tallenteet! Löydät ne osoitteesta www.tehy.fi/kuukaudenwebinaari.

Tervetuloa mukaan webinaariin!