Tervetuloa varhaiskasvatuksen opintopäivään – tällä kertaa verkkoon!

Miten lasten tunneäly vaikuttaa vuorovaikutukseen? Kuinka toimia haastavissa vuorovaikutustilanteissa? Miten mindfulnessia voisi kokeilla lasten kanssa?

Kuvateksti
Kuva: iStock

Tule kuulemaan näistä ja muista ajankohtaisista aiheista Tehyn varhaiskasvatuksen opintopäivään 18.9.2020. Tilaisuus järjestetään koronavirustilanteen vuoksi tänä vuonna verkossa.

Koulutuspäivässä 

  • tutkijatohtori ja tietokirjailija Mirja Köngäs tarjoaa tietopaketin tunneälyn vaikutuksista lasten vuorovaikutukseen.
  • kasvatuspsykologi ja kouluttaja Markus Talvio antaa vinkkejä ja tukea haasteellisiin vuorovaikutustilanteisiin, joita on varmasti joskus jokaisen työn arjessa.
  • saadaan käytännönläheisiä ajatuksia työn tueksi mm. pedagogisen toiminnan toteuttamiseen ja lasten mindfulness-hetkiin.

Ilmoittaudu koulutukseen 15.9. mennessä osoitteessa www.tehy.fi/koulutus.

Samalta sivulta löydät koulutuksen ohjelman ja muut käytännön tiedot. Osallistumislinkki toimitetaan ilmoittautuneille lähempänä tilaisuutta. HUOM! Linkki toimitetaan ilmoittautuneen jäsentiedoista löytyvään sähköpostiosoitteeseen.

Tilaisuus on suunnattu kaikille varhaiskasvatuksen parissa työskenteleville tehyläisille, sekä kunnassa että yksityissektorilla toimiville. Mukana päivässä on myös Suomen Lastenhoitoalan Liitto SLaL ry.