Tehyn webinaareja työhyvinvoinnista − aluksi pureudutaan aivojen hyvinvointiin ja käyttöön

Tehy tarjoaa syksyn aikana työhyvinvointi-webinaarisarjan kaikille tehyläisille. Työhyvinvointia lähestytään eri näkökulmista. Mukana on viisi webinaaria ja alan huippuasiantuntijoita kouluttajina.

Kuvateksti
Kuva: iStock ja Nina Uusitalon ja Jari Hakasen omat kuvat

Saamme paljon mielenkiintoista tietoa, mutta myös käytännön vinkkejä ja harjoituksia hyvinvoinnin ja palautumisen tueksi. Jokaisessa webinaarissa on oma aiheensa, joten kannattaa tutustua näistä jokaiseen!

Ensimmäisessä webinaarissa 2.9. otamme suurennuslasin alle aivot. Kouluttajana toimii neuropsykologi Nina Uusitalo.

 Aivojen hyvinvointi ja tasapainoinen käyttö ovat avaimia menestykseen kaikilla elämänalueilla. Tutustutan osallistujat arkikielellä aivoihin, aivohuoltoon ja aivojen kokonaisvaltaiseen käyttöön. Lisäksi tarjolla on oivalluksia omien aivojen hyvinvoinnin ja kokonaisvaltaisen käytön vahvistamiseen.

Toisessa webinaarissa 16.9. monille tuttu tutkimusprofessori Jari Hakanen auttaa tunnistamaan työhyvinvoinnin myönteisiä ja kielteisiä tiloja sekä omaa vointiaan tällä hetkellä. Lisäksi ymmärtämällä työn tuunaamisen mahdollisuuksia osallistuja voi löytää keinoja oman työhyvinvoinnin vaalimiseen ja työn imun lisäämiseen.

Lisäksi palvelevan johtamisen käytäntöihin tutustumalla voivat lähi- ja muut johtajat paremmin ymmärtää, mikä johdettavia ja myös heitä itseään työssä motivoi ja miten työyhteisössä on mahdollista vahvistaa ”samassa veneessä” -kokemusta myös kuormittavina aikoina.

Lämpimästi tervetuloa mukaan!

Työhyvinvointiwebinaarit

 • 2.9. klo 17.00–18.00 Aivojen hyvinvointi: neuropsykologi, kouluttaja, valmentaja ja työnohjaaja Nina Uusitalo
   
 • 16.9. klo 17.00–18.30 Työuupumuksesta työn imuun: tutkimusprofessori Jari Hakanen
   
 • ​29.9. klo 17.00–18.30 Harjoituksia hyvinvoinnin ja palautumisen tueksi: mindfulness coach Aleksi Litovaara
   
 • ​13.10. klo 17.00–19.00 Iloa työyhteisöön: vuorovaikutusmuotoilija Simo Routarinne
   
 • 19.10. klo 17.00–18.30 Palaudu ja vahvistu: tietokirjailija, hyvinvointivalmentaja Kaisa Jaakkola

Webinaari on verkon kautta seurattava luento, johon voi osallistua vaikka kotoa käsin. Pääset myös esittämään kysymyksiä kouluttajalle.

Ilmoittautumiset Tehyn koulutuskalenterissa www.tehy.fi/koulutus.

Osallistumislinkki ja ohjeet toimitetaan ilmoittautuneille sähköpostilla. Linkki lähetetään osallistujan jäsentiedoista löytyvään sähköpostiosoitteeseen. Lähetykset tallennetaan. Webinaarien tallenteet julkaistaan sivulla www.tehy.fi/webinaarisarja.

Muista myös tulevat Kuukauden webinaarit

31.8. klo 1617 Anne Lindgren: Ilmastonmuutos ja tehyläinen työ

21.9. klo 1617 Sikke Leinikki: Vihapuhe ja häiritsevä palaute