Tehyn sosiaalialan verkosto: Yhteistyössä on voimaa – miten ehkäisemme nuorten väkivaltatekoja?

Tehyn sosiaalialan webinaarit jatkuvat. Helmikuussa keskitymme some-viestintään, maaliskuussa pohdimme lastensuojelun ja poliisin yhteistyötä.

Kuvateksti
Kuva: iStock

16.2. Sosiaalialan ammattilainen somessa

Viestintäoikeuden professori Päivi Korpisaari Helsingin yliopistolta kertoo, miten sosiaalialan ammattilainen saa ja miten kannattaa somessa viestiä. 

Ilmoittaudu mukaan viimeistään 14.2. Tehyn koulutuskalenterin kautta

23.3. Yhteistyössä on voimaa

Helsingin poliisilaitoksen komisario Katja Nissinen kertoo, miten lastensuojelun ja poliisin yhteistyöllä voidaan ehkäistä nuorten väkivaltatekoja. 

Ilmoittaudu mukaan viimeistään 21.3. Tehyn koulutuskalenterin kautta

Osallistuminen

Koulutuksiin voivat osallistua kaikki ammattilaiset, jotka kokevat hyötyvänsä niiden sisällöstä. Tule mukaan ja kerro työkavereillesi, että hänkin voi osallistua.

Webinaariin osallistutaan sähköisesti ja voit osallistua mistä vain. Osallistumislinkki ja ohjeet toimitetaan ilmoittautuneille jäsentiedoista löytyvään sähköpostiosoitteeseen.

Lähetykset tallennetaan niiltä osin, kuin luennoitsijat antavat niihin luvan.

Lisätietoja [email protected]

Sosiaalialan verkoston opintopäivä tiistai 20.4.

Merkkaa myös kalenteriin sosiaalialan verkoston opintopäivä, jonka aiheina muun muassa korona vaikutuksista lapsiperheiden arkeen, retkahdusprosessin tunnistamisesta sekä pohdintaa kuka soittaa kriisipuhelimeen. Ilmoittautuminen tapahtumaan aukeaa lähiviikkoina.