Tehy.fi uudistui – jäsenille tärkeät sisällöt löytyvät entistä helpommin

Tehy.fi uudistui 8. joulukuuta. Tehyn kiinnostavat verkkosisällöt löytyvät aiempaa helpommin. Myös tiedot jäseneduista, koulutuksista, tapahtumista sekä työelämäopas ja jäsenten asiointipalvelu löytyvät sivuston kautta. Sivusto on suunniteltu toimimaan erityisen hyvin mobiililaitteilla.

Kuvateksti
Kuva: iStock

Tärkeimmät ja kiinnostavimmat aiheet löytyvät jatkossakin etusivulta, mutta varsinainen sisältö on jaoteltu selkeiksi kokonaisuuksiksi valikkoon. 

Jäsenyys ja palvelut -osiosta löytyvät Tehyn edut ja palvelut jäsenille sekä ohjeet jäseneksi liittymiseen. 

Työelämäopas on jäsenten apuna työsuhteeseen liittyvissä kysymyksissä. 

Tehyssä nyt kokoaa yhteen Tehyn ajankohtaissisällöt, kiinnostavat tapahtumat sekä Tehy-lehden uutiset. 

Ota yhteyttä -osio ohjaa löytämään oikean palvelun ja yhteydenottokanavan tai vaikka oman luottamusmiehen. 

Tehy-osio kokoaa yhteen muun muassa tiedot Tehystä, tavoitteista ja päätöksenteosta. 

Jäsenten kirjautuminen sekä sivustolle että asiointipalveluun tapahtuu samaan tapaan kuin ennenkin: joko omilla jäsentunnuksilla, verkkopankkitunnuksilla tai mobiilivarmenteella. Kirjaudu-painike molempiin löytyy sivuston ylälaidasta. Mobiilissa kirjautumispainike on hampurilaisvalikon takana. Kirjaudu-painikkeen klikkaamisen jälkeen voi valita kirjautuuko sivustolle vai asiointipalveluun.  

Sivustolle kirjautumisen jälkeen jäsenet näkevät enemmän sisältöä, muun muassa jäsenetujen lunastamiseen tarvittavat tiedot sekä webinaaritallenteet. 

Asiointipalvelussa voi esimerkiksi maksaa jäsenmaksun, päivittää omia tietojaan tai lähettää kysymyksiä liittyen jäsen- tai työsuhdeasioihin.  

Verkkosivujen käyttäjiä on kuunneltu läpi uudistusprojektin. Eri vaiheissa tehtiin käyttäjätestauksia ja sivujen käyttöä seurataan tiiviisti myös uudistuksen jälkeen palvelun parantamiseksi edelleen. 

Käyttäjiltä kerätyssä palautteessa varsinkin sivujen ulkoasua, selkeyttä ja käytettävyyttä on kiitelty. 

Kuulemme mielellämme jatkossakin, miltä sivusto vaikuttaa ja löytävätkö käyttäjät etsimänsä. Ja jos sivusto toimii jo nyt hyvin, on myös se tärkeä palaute meille. Ajatukset voi jättää sivustolla aukeavaan pop-up-ikkunaan. Lisäksi voi myös lähettää sähköpostia osoitteeseen [email protected]

Tehy.fi:n kehittämisestä ja ylläpidosta vastaa Tehyn viestintä. 

Samanaikaisesti uudistuivat Tehy-lehden ja Terveydenhuoltoalan työttömyyskassan verkkopalvelut.