kuva: iStock

Tehy kysyy jäsentensä mielipiteitä ja näkemyksiä

Tehy toteuttaa yhteistyössä Kantar TNS:n kanssa järjestötutkimuksen, jonka avulla kerätään tietoa jäsenten mielipiteistä Tehystä ja Tehyn toiminnasta.

- Jatkuva muutos asettaa uusia haasteita, joten on tärkeää, että jäsenet pääsevät kertomaan toiveitaan ja odotuksiaan. Tutkimuksen tuloksia hyödynnetään Tehyn seuraavan valtuustokauden toimintaohjelmaa valmisteltaessa, kertoo Tehyn tutkimuspäällikkö Juha Kurtti.

Sähköiseen kyselyyn on valittu noin 10 000 tehyläistä. Järjestökysely lähetetään sähköpostilla satunnaisotannalla valituille tehyläisille, jotka saavat vastauslinkin. Kysely aukeaa tällä viikolla.

Vastanneiden kesken arvotaan kaksi Holiday Clubin lahjakorttia (à 500 euroa).

 

 

 

Kommentit

Käyttäjän Marjatta Horttanainen kuva

Miten on mahdollista, että Tehy ei valvo jäseniensä palkka-asioita niin, että väärin maksettuja ansioita jäänyt maksamatta 10:ltä vuodelta ja miten on mahdollista, että ne myös vanhenee? Näin olen huolestunut ja ihmeissäni miksi maksaa jäsenmaksuja?

Käyttäjän Jaana Reijonaho kuva

Tervehdys, mikäli on kyse palkkasaatavista ja edunvalvonnasta voit olla yhteydessä Tehyn edunvalvonnan asiantuntijoihin asiointipalvelun kautta. Ohjeet tähän löydät www.tehy.fi/verkkoasiointi