Syyskuun webinaari: vuorovaikutus voimavarana työssä

Tehy järjestää kuukausittain webinaarin, jossa käsitellään ajankohtaisia työelämän teemoja. Syyskuun webinaarissa 8.9. aiheena on vuorovaikutus voimavarana työssä.

Kuvateksti
Kuva: Ari Korkala

Mitkä ovat sujuvan vuorovaikutuksen tekijät? Mikä on vuorovaikutuksen esteenä? Miten voimme kehittää vuorovaikutustaitojamme? Aiheesta kouluttaa työyhteisöjen ja esimiestyön valmentaja, tietokirjailija Helka Pirinen. Webinaarissa pääset myös esittämään kysymyksiä kouluttajalle.

-Vuorovaikutustaidot ovat aivan olennaisia taitoja tänä päivänä, ja niitä voi oppia. Vuorovaikutuksen esteenä ovat usein ennakkoluulot ja uskomukset. Olemme kaikki erilaisia ja se on rikkaus. Kun pysähdyt ja kohtaat ihmisen, saat yhteyden. Tämä pätee niin kollegoiden, asiakkaiden kuin esimiehen kanssa. Kun esimies on kiinnostunut työntekijästään, hän myös kuulee ja ymmärtää häntä paremmin. Asiakas kokee olevansa tärkeä, kun häntä kuunnellaan - myös empatiaa ja tunneälykkyyttä tarvitaan kohtaamisessa, kertoo Pirinen.

Helka Pirinen on kokenut kouluttaja, jolla on yli 20 vuoden kokemus kouluttamisesta eri toimialoilla toimivissa organisaatioissa Suomessa ja ulkomailla. Pirinen valmentaa paljon terveydenhoitoalan ammattilaisia mm. sairaanhoitopiireissä. Hänen erityisosaamistaan on muutosjohtaminen, työyhteisötaidot ja vuorovaikutus. Pirinen on kirjoittanut suositun kirjan "Esimies muutoksen johtajana" ja käy puhumassa erilaisissa sote-alan tilaisuuksissa ja tapahtumissa. Hän kirjoittaa blogeja aiheistaan ja tekee Suplaan All in -podcastia.

Webinaari pidetään 8.9. klo 17.00-18.30. Tervetuloa mukaan!

Ilmoittautumiset ja lisätiedot: www.tehy.fi/koulutus

Osallistumislinkki ja ohjeet toimitetaan ilmoittautuneille jäsentiedoista löytyvään sähköpostiosoitteeseen. Lähetykset tallennetaan.

Muista myös edellisten Kuukauden webinaarien tallenteet! Löydät ne osoitteesta www.tehy.fi/kuukaudenwebinaari.