Osallistu Tehyn ja Meeri Koutaniemen valokuvaprojektiin

Suomen hallitusohjelma pyrkii parantamaan sukupuolten tasa-arvoa. Samaan aikaan palkkatasa-arvo ei kuitenkaan etene. Tätä arvoristiriitaa käsitelläksemme etsimme tehyläisiä projektiin, jonka toteuttaa valokuvaaja Meeri Koutaniemi.

Kuvateksti
Kuva: Jari Hämäläinen

Hallitusohjelmaan on kirjattu hienoja asioita tasa-arvon ja samapalkkaisuuden edistämisestä. Näyttää kuitenkin siltä, että varsinaisiin tekoihin ei olla valmiita. Valtion rahaa tarvittaisiin kuromaan nais- ja miesvaltaisten alojen välistä palkkaeroa umpeen, mutta samapalkkaisuusohjelma on jäissä eikä sote-alan ongelmia haluta ratkaista parantamalla palkkausta ja työoloja. Muilla aloilla työvoimaa houkutellaan rahalla. Korona on pahentanut hoitoalan kriisiä entisestään. Kyse alkaa olla koko hoitoalan tulevaisuudesta ja siitä, riittääkö meillä hoitajia tulevaisuudessa.

Aihetta käsitelläksemme etsimme tehyläisiä mukaan valokuvaaja Meeri Koutaniemen ja Tehyn yhteistyössä toteuttamaan ainutlaatuiseen valokuvanäyttelyyn. Näyttely on esillä kesästä 2021 alkaen valtakunnallisesti eri puolilla Suomea. Useaan kertaan palkittu Meeri Koutaniemi tunnetaan kantaaottavista aiheistaan ja voimakkaista ihmiskuvistaan. 

Kiinnostuitko? Hae mukaan!

Ilmoittautumisia on tullut reilusti, joten haku on päättynyt.
 

Haemme mukaan laajasti tehyläisiä, joten työskenteletpä sitten sosiaali- ja terveysalalla, varhaiskasvatuksessa tai kuntoutusalalla, hae mukaan!

Kaikkien hakijoiden hakemukset luetaan läpi ja joukosta valitaan kuvattavat ainutlaatuiseen valokuvanäyttelyyn.

Osallistumalla autat:

  • tuomaan esiin alan todellista arkea ja tehyläisiä ammatteja
  • työn tärkeyttä kaikille suomalaisille
  • työn vaatimaa osaamista ja vaativuutta
  • tehyläisten ammattiylpeyttä.

Palkkioksi saat Meeri Koutaniemen sinusta ottaman ja ainutkertaisen valokuvan. Tehy korvaa matkakulut halvimman kulkuneuvon mukaan.

Valokuvaukset sijoittuvat alustavasti helmikuun 2021 alkuun. Kuvattavien kanssa sovitaan tarkemmasta ajankohdasta sekä suostumuksesta projektiin.