Osallistu suosittelukampanjaan: auta työkaveri liittymään Tehyyn

Palkitsemme suosittelusta tänä keväänä erityisen hyvin, joten nyt kannattaa auttaa työkaverikin Tehyn jäseneksi. Jos työpaikallasi on kollegoita tai opiskelijoita, jotka eivät vielä kuulu Tehyyn, kutsu heidät mukaan 160 000 tehyläisen joukkoon. Tehy on jokaisen sosiaali-, terveys- ja kasvatusalan ammattilaisen liitto!

Saat 325 euron arvoisen palkinnon, kun hankit viisi uutta työssäkäyvää jäsentä ajalla 15.2.–15.6.2024. Työkaverisi tai ystäväsi puolestaan saa kaikki jäsenetumme ja turvan työelämään.

Näin ansaitset pisteitä kampanja-aikana

Kampanja-aikana sinulle kertyy normaalin palkitsemisjärjestelmän mukaisesti pisteitä: saat yhdestä uudesta työssäkäyvästä jäsenestä 25 pistettä ja yhdestä uudesta opiskelijajäsenestä 10 pistettä.

Tämän lisäksi kampanja-aikana voit ansaita 200 bonuspistettä, kun hankit viisi uutta työssäkäyvää jäsentä. Kaiken kaikkiaan viidestä uudesta jäsenestä tienaat 325 pistettä! Yksi piste on euron arvoinen.

Pisteillä voit hankkia esimerkiksi Marimekon, Pentikin tai Makitan tuotteita. Tai aineettomia lahjoja, kuten äänikirjasovelluksen tai leffalippuja. Katso koko palkintovalikoima!

Vinkit suosittelun avuksi

Jos et tiedä, miten kertoa Tehystä, kokosimme sivuillemme vinkit, joilla onnistut. Usein riittää, että otat asian vain puheeksi ja kerrot esimerkiksi, miten itse olet hyötynyt jäsenyydestä.

Suosittelu on helppoa Tehy-sovelluksessa. Lataa sovellus puhelimeesi!

Lisätietoa ja kampanjan säännöt

Vinkit suositteluun ja lisätiedot suosittelukampanjasta saat suosittelusivultamme.