Osallistu Nenäpäiväkeräykseen ja lahjoita Tehyn lippaaseen

Nenäpäivää vietetään 13.11.2020 ja Tehy on jälleen mukana auttamassa maailman lapsia. Osallistu ja tee lahjoitus Tehyn lippaan kautta.

Kuvateksti
Kuva: Nenäpäivä-säätiö

Nenäpäivä nostaa kerran vuodessa esiin maailman lasten avun tarpeen. Nenäpäivä auttaa heikoimmassa asemassa olevia lapsia siellä, missä he asuvat, jotta he voisivat elää kotimaassaan turvallista elämää. Nenäpäivän lahjoitusten avulla yhä useampi lapsi pääsee kouluun, saa riittävästi ravintoa, rokotetaan tappavien tautien ehkäisemiseksi ja kasvaa turvatummassa ympäristössä. Kriisitilanteissa Nenäpäivän varoilla pyritään turvaamaan elämän edellytyksiä ja suojelemaan lapsia.

Lahjoita Tehyn lippaan kautta

Tehyn keräyslippaan kautta jokainen voi lahjoittaa Nenäpäivä-keräykseen ja näin kasvattaa samalla Tehyn keräyspottia.  Lahjoitukset näkyvät lippaan keräyssummassa.

Lahjoituksen Tehyn lippaaseen voi tehdä tekstiviestillä tai verkkopankissa. Organisaatiot voivat lisäksi tilata laskun. Haluamasi lahjoitusvaihtoehdon voit valita lippaan sivulla, painamalla painiketta "Lahjoita".

Kannustamme kaikkia tehyläisiä mukaan – niin ammattiosastoja, työ- ja opiskelijaporukoita tai ihan vain ystävyksiä. Lisäksi haastamme Tehyn yhteistyöjäsenjärjestöt ja keskusjärjestö STTK:n mukaan keräykseen.

Lisätietoa

Nenäpäivä-sivut