Oletko esihenkilö tai johtaja? – hae johtamisen erityispätevyyttä nyt!

Tehyn ja sen yhteistyöjäsenjärjestöjen johtamisen erityispätevyysjärjestelmän tarkoituksena on tukea ja vahvistaa johtamistyötä.

Kuvateksti
Kuva: iStock

Haku johtamisen erityispätevyyteen avautui torstaina 15. lokakuuta. Erityispätevyyttä haetaan vuosittain hakulomakkeella. Lomakkeen voit täyttää 31.1.2021 klo 15 mennessä. Hakemukset käsitellään sen jälkeen.

Tämän prosessin avulla johtajat ja esihenkilöt saavat johtamisosaamisensa näkyväksi ja myös ulkopuolisen arvion siitä, Tehyn tutkimuspäällikkö Juha Kurtti toteaa.

Hakuajan jälkeen lähetetään sähköpostitse erillinen portfoliolomake niille hakijoille, jotka täyttävät johtamisen erityispätevyysjärjestelmän koulutus- ja työkokemuskriteerit. Toisen vaiheen haku on maksullinen.

Portfoliolomake liitteineen arvioidaan Tehyn ja yhteistyöjäsenjärjestöjen (oma ammatillinen liitto) yhteisessä arviointineuvoston kokouksessa. Hakemuksen arviointityö kestää keskimäärin 1–2 kuukautta.

Tieto ja todistus johtamisen erityispätevyyden myöntämisestä lähetetään hakijalle henkilökohtaisesti. Hänen suostumuksellaan tieto lähetetään myös esimiehelle. Johtamisen erityispätevyys on voimassa viisi vuotta, jonka jälkeen se voidaan päivittää.

Lisätietoja ja hakemus