Neuvottelut käynnistyneet – tuoreimmat kuulumiset pöydistä

Seuraa Tehyn viestintää niin pysyt selvillä, miten neuvottelu etenevät.

Kuvateksti
Kuva: iStock

Kuntaneuvotteluissa Tehy ja SuPer ovat luovuttaneet työnantajalle palkkatasa-arvo-ohjelmansa. Neuvottelut jatkuvat 13.3. 

Ensihoitopalvelualan neuvotteluissa ollaan palkankorotustavoitteissa kaukana sovusta, mutta työaikaan, työturvallisuuteen ja koulutuksiin liittyen lähentymistä on tapahtunut. Neuvottelut jatkuvat 25.3.

Hammaslääkärien työnantajayhdistyksen neuvotteluissa on käyty läpi osapuolten tavoitteita.

PlusTerveys Hammaslääkärit Oy:n neuvotteluissa on käyty läpi osapuolten tavoitteita.

Seuren neuvottelut alkavat tällä viikolla. 

Terveyspalvelualan työehtosopimusneuvottelut jatkuvat 19.3. Neuvotteluissa on tähän mennessä käsitelty muun muuassa henkilöstöedustajien toimintaedellytysten parantamista ja palkankorotusten jakotapaa. 

Työterveyslaitoksen neuvotteluissa on vaihdettu tavoitteita ja keskusteltu kiky-tunneista ja työajasta, palkkauksesta sekä henkilöstöedustajien asemasta.

Yksityisen sosiaalipalvelun alan neuvottelut ovat keskeytyneet. Ammattiliitot marssivat ulos neuvotteluista, koska työnantajaliitto ei suostu neuvottelemaan 2018 sovitusta palkkausjärjestelmän kehittämisestä. 

Ylioppilaiden terveydenhoitosäätiön neuvottelut käynnistyneet. Tehy esitteli tavoitteensa työnantajalle. Neuvottelut jatkuvat 16.3.

Seuraa neuvottelukierrosta

Neuvottelujen kulussa pysyy hyvin mukana seuraamalla Twitterissä sekä Tehyn neuvottelijoiden tilejä että Tehyn tiliä @Tehy_ry.

Kuntasektorin neuvottelijat 

Yksityissektorin neuvottelijat

Tehyläisille lähetetään sähköpostiin joka perjantai kooste viikon neuvotteluista. Kannattaa siis varmistaa, että jäsentiedoissa on sähköpostiosoite. Kirjeet tallennetaan neuvottelukierrossivuston materiaalipankkiin

Neuvottelukierros Tehyn verkkosivuilla: www.tehy.fi/liittokierros