Meeri Koutaniemen ja Tehyn yhteisnäyttely kiertää Suomea

"Kasvokkain – tarinoita ihmisen ja työn arvosta” on taiteilija Meeri Koutaniemen ja Tehyn puheenvuoro hoitotyön ja varhaiskasvatuksen tekijöiden arvostuksen puolesta. Näyttely oli katsottavissa Helsingin Postitalossa 4.6.–8.7., jonka jälkeen se lähti kiertämään Suomea. Sinäkin voit tilata sen omalle paikkakunnallesi!

Kuvateksti
Kuva: Meeri Koutaniemi

Näyttelyyn on mahdollista tutustua elokuussa Lempäälässä ja Forssassa, myöhemmin muun muassa Tampereella ja Lahdessa. Näyttelypaikkakunnat ja -ajankohdat näet kasvokkain-sivustolta. Listaa päivitetään sitä mukaa kun uusia tilauksia eri paikkakunnille tulee.

Valokuvanäyttely antaa mahdollisuuden kohdata kasvokkain mahdollisimman monta aitoa henkilötarinaa. Teosten äärellä kohtaat kasvokkain heidät, jotka kulkevat rinnallasi kehdosta hautaan. 

”Olen monesti istunut kuolevan potilaan vieressä ja kuullut viimeiset hengenvedot. Ollut läsnä, ettei täältä tarvitsisi lähteä yksin.” Näin kertoo Tanja. Hän on yksi kuudestatoista hoitotyön ja varhaiskasvatuksen ammattilaisesta, jotka kertovat näyttelyssä työstään ja sen merkityksestä.

Teoksissa liikutaan henkilökohtaisella tasolla, joka yltää yhteiskunnallisesti merkittäviin kysymyksiin. Siihen, kuinka vaativaa työtä nämä ihmiset tekevät ja kuinka tärkeää on, että he jaksavat työssään. Sekä siihen, mitä olemme valmiita maksamaan alan työntekijöiden ammattitaidosta ja hyvästä hoidosta. 

Tilaa näyttely omalle paikkakunnallesi

Jos haluat järjestää näyttelyn omalla paikkakunnallasi, tilaa näyttely täällä. Sovimme kanssasi ajankohdan ja teosten toimituksen haluamaasi osoitteeseen.

Tilauksen voi tehdä kuka tahansa, ja näyttelyn voi pystyttää esimerkiksi kirjastoon, kauppakeskukseen, työpaikan aulaan tai muuhun sopivaan tilaan. Näyttelyn järjestäminen on yksi keino puhua hoitotyön ja varhaiskasvatuksen tekijöiden arvostuksen puolesta.

Lisätietoa: kasvokkain.fi

Behind the scenes. Kurkistus hetkiin kuvatuotannon kulisseissa ennen näyttelyn avajaisia.