Marraskuun webinaari: Epävarmuuden sietäminen

Marraskuun webinaarin teemana on epävarmuuden sietäminen. Miten epävarmuutta voi oppia hyväksymään ja sietämään? Voiko epävarmuudesta hyötyä tai vahvistua?

Kuvateksti
Kuva: iStock

Luontainen tarpeemme suunnitella ja ohjata tulevaisuuttamme on kärsinyt kuluneen vuoden aikana meistä riippumattomista syistä. Emme tiedä, miten tulevaisuus rakentuu, siksi vaikuttamismahdollisuutemme ovat siihen rajalliset. Epävarmuus on ulottunut kuluneen vuoden aikana useille elämän eri osa-alueille ja sen sietäminen on noussut tärkeäksi toimintaa ohjaavaksi kyvyksi.

Parituntisessa webinaarissa luennoi voimavarakeskeinen työnohjaaja (STOry), sosiaalialan asiantuntija työterveyshuollossa, NLP Master practitioner Mari Rosenlund. Luennon aikana opitaan tunnistamaan ja sanoittamaan omia tunnetiloja, ymmärtämään tunteiden vaikutusta omaan toimintaan ja löytämään keinoja negatiivisten tunteiden purkamiseen.

Tervetuloa kuulemaan lisää webinaariin!

Tulevat webinaarit

Tehy järjestää kuukausittain webinaarin, jossa käsitellään ajankohtaisia työelämän teemoja. Webinaari on verkon kautta seurattava luento, johon voi osallistua vaikka kotoa käsin. Pääset myös esittämään kysymyksiä kouluttajalle.

  • 23.11. klo 16.00-18.30 Epävarmuuden sietäminen
  • 14.12. klo 17.00-18.00 Monimuotoiset perheet asiakastyössä

Ilmoittautumiset ja lisätiedot Tehyn koulutuskalenterissa www.tehy.fi/koulutus.

Osallistumislinkki ja ohjeet toimitetaan ilmoittautuneille jäsentiedoista löytyvään sähköpostiosoitteeseen. Lähetykset tallennetaan. Edellisten webinaarien tallenteet löydät osoitteesta www.tehy.fi/kuukaudenwebinaari.