Lokakuun webinaari: Oman talouden hallintaa muutostilanteissa

Tehy järjestää kuukausittain webinaarin, jossa käsitellään ajankohtaisia työelämän teemoja. Lokakuun webinaarissa perehdytään oman talouden suunnitteluun ja hyviin käytänteisiin erityisesti työuran muutostilanteissa.

Kuvateksti
Webinaari on verkon kautta seurattava luento, johon voi osallistua vaikka kotoa käsin. Kuva: iStock.

Koulutus on konkreettinen paketti, jonka keskiössä on raha-arjen hallinta työelämän muutoksissa. Katsomme kolikon molempia puolia, uraa ja euroja. Käymme läpi, millaisilla periaatteilla, painotuksilla ja käytänteillä omaa arjen taloutta hallitaan ja miten varaudutaan yllätyksiin ja muuttuviin tilanteisiin. Koulutuksessa tutustutaan lyhyesti myös konkreettiseen budjettimalliin.

Webinaarista saat myös Terveydenhuoltoalan työttömyyskassan tietopaketin mm. päivärahan suuruuden määräytymisestä sekä työttömyysaikana saadun palkan tai sosiaalietuuksien vaikutuksista päivärahaan. Kouluttajina toimivat HR-johtaja ja uravalmentaja Pia Klemetti ja Terveydenhuoltoalan työttömyyskassan lakimies Niklas Rantanen.

Tervetuloa kuulemaan lisää webinaariin!

Tulevat webinaarit

  • 20.10. klo 16.00-18.00 Oman talouden hallinta työn muutoksessa
  • 23.11. klo 16.00-18.30 Epävarmuuden sietäminen

Ilmoittautumiset ja lisätiedot Tehyn koulutuskalenterissa www.tehy.fi/koulutus.

Osallistumislinkki ja ohjeet toimitetaan ilmoittautuneille jäsentiedoista löytyvään sähköpostiosoitteeseen. Lähetykset tallennetaan. Edellisten webinaarien tallenteet löydät osoitteesta www.tehy.fi/kuukaudenwebinaari.