Kuukauden webinaari: tehyläiset maailmalla

Tehy järjestää kuukausittain webinaarin, jossa käsitellään ajankohtaisia työelämän teemoja. Marraskuussa aiheena on tehyläiset maailmalla – parempaa työelämää rakentamassa.

Kuvateksti
Kuva: IStock

Webinaari järjestetään 9.11. klo 17.00-18.15. Voit seurata webinaaria verkosta, ja pääset sen aikana myös esittämään kouluttajille kysymyksiä.

Kuulemme Tehyn solidaarisuustyöstä ja kansainvälisistä hankkeista Kosovossa, Filippiineillä ja Nepalissa. Kuulemme myös erilaisista tehyläisten mahdollisuuksista osallistua kansainväliseen toimintaan sekä kokemuksia toiminnasta.

Aiheesta kouluttavat Tehyn kansainvälisten asioiden päällikkö Sari Koivuniemi ja Suomen Ammattiliittojen Solidaarisuuskeskus SASK:n kotimaan toiminnan päällikkö Ellinoora Vesala

- Tehyn kansainvälinen toiminta on alkanut kehitysyhteistyöhankkeilla Nicaraguassa ja Tansaniassa. Webinaarissa kerron, missä kaikkialla olemme toimineet, mitä olemme saaneet aikaiseksi ja miten tehyläiset voivat osallistua solidaarisuustoimintaamme, kertoo webinaarin kouluttaja Sari Koivuniemi.

Ilmoittautumiset ja lisätiedot Tehyn koulutuskalenterissa www.tehy.fi/koulutus.

Osallistumislinkki ja ohjeet toimitetaan ilmoittautuneille jäsentiedoista löytyvään sähköpostiosoitteeseen. Lähetykset tallennetaan. Muista myös edellisten Kuukauden webinaarien tallenteet! Löydät ne osoitteesta www.tehy.fi/kuukaudenwebinaari.