”Kohdattaisiin ihan ihmisenä” – sosiaalialan webinaari päihdeasiakkaista

Tehyn sosiaalialan webinaarit jatkuvat. Webinaareihin voivat osallistua kaikki ammattilaiset, jotka kokevat hyötyvänsä niistä.

Kuvateksti
Kuva: iStock

Vuoden ensimmäisessä sosiaalialan verkoston webinaarissa 20. tammikuuta perehdymme päihdeasiakkaan kohtaamiseen. Luennoitsijana on Tukikohta ry:n Johanna Haukka, joka kertoo päihdeasiakkaan kohtaamisesta ja sen arvokkuudesta.

Päihdeasiakkaat toivovat, että heidätkin kohdataan ihmisinä. Tule mukaan ja vie opit käytäntöön! Ilmoittaudu mukaan pikaisesti koulutuskalenterin kautta, kuitenkin viimeistään 18.1.2021.

Muut sosiaalialan webinaarit:

16.2. Viestintäoikeuden professori Päivi Korpisaari: Miten sosiaalialan ammattilainen saa ja miten hänen kannattaa somessa viestiä?
23.3. Lastensuojelun teemoja
20.4. Koko päivän kestävä opintopäivä.

Webinaariin osallistutaan sähköisesti ja voit osallistua siihen mistä vain. Pääset esittämään myös kysymyksiä luennoitsijoille. Tule mukaan ja kerro työkavereillesi, että hänkin voi osallistua!

Ilmoittautumiset ja lisätiedot Tehyn koulutuskalenterissa www.tehy.fi/koulutus.

Osallistumislinkki ja ohjeet toimitetaan ilmoittautuneille jäsentiedoista löytyvään sähköpostiosoitteeseen. Lähetykset tallennetaan niiltä osin, kuin luennoitsijat antavat luvan.

Lisätietoja: [email protected]