Kierrätystä ja askartelua -webinaarit 7.10. ja 27.10. varhaiskasvatuksen ammattilaisille

Tehy, Suomen Lastenhoitoalan Liitto SLaL ja Pääkaupunkiseudun Kierrätyskeskus järjestävät yhteistyössä erityisesti varhaiskasvatuksessa työskenteleville toiminnallisen webinaarin ”Kierrätystä ja askartelua – työkaluja luovaan ja resurssiviisaaseen varhaiskasvatukseen”.

Kuvateksti
kuva: iStock

Webinaarit ovat samansisältöiset, joten voit valita osallistutko webinaariin 7.10. vai 27.10. kello 17 – 19. Webinaari on luonteeltaan toiminnallinen, joten siksi siitä ei julkaista tallennetta. 

Koulutuksen tarkoituksena on tarjota varhaiskasvatuksen ammattilaisille keinoja, joiden avulla voidaan edistää kestävän elämäntavan tavoitteiden toteutumista kasvatuksessa.  

Ennakkotietoa aiheesta ei tarvita – avoin ja utelias mieli riittää. Kouluttajana webinaarissa toimii ympäristökasvatuksen asiantuntija Anu Kaila Pääkaupunkiseudun Kierrätyskeskuksesta. 

Webinaarista saa ideoita ja opetusmateriaaleja luovaan työskentelyyn ja osallistujat voivat jakaa myös omia ideoitaan.  

Koulutuksessa tehdään pieni soitin. Varaa tätä varten kartonkia (vaikka tyhjä kartonkipakkaus), kaksi nappia tai kruunukorkkia, liimaa, sakset ja koristeita. 

- Tätä tilaisuutta ei kannata ohittaa! Saat huippuammattilaisten ohjeita ja ideoita ja pääset itsekin askartelemaan, kertoo Tehyn sosiaalipoliittinen asiantuntija Eva Siitonen

Ilmoittautumiset ja lisätiedot Tehyn koulutuskalenterissa  

Osallistumislinkki ja ohjeet toimitetaan ilmoittautuneille jäsentiedoista löytyvään sähköpostiosoitteeseen. Webinaari järjestetään osana Opetushallituksen rahoittamaa hanketta, jossa tuodaan kestävän arjen käytäntöjä osaksi varhaiskasvatusta.