Katso Tehyn ja Emmi Nuorgamin livelähetykset palkkakuopasta, hoitajapulasta ja ammattijärjestön merkityksestä

Tervetuloa seuraamaan Emmi Nuorgamin vetämää keskustelusarjaa elo-syyskuussa. Vieraina on Tehyn puheenjohtaja Millariikka Rytkönen, johtava juristi Vappu Okkeri ja järjestöasiantuntija Jenni Hjelt. Suorat lähetykset näet Instagramissa. Lähetyksistä jää tallenne.

"Arvovalinta – onko tulevaisuus naisvaltaisille aloille valoisampi" on Emmi Nuorgamin vetämä suora keskustelusarja Instagramissa. Siinä puhutaan naisvaltaisten alojen palkkakuopasta ja työhyvinvoinnista, hoitajapulasta ja ammattijärjestön merkityksestä. 

Ensimmäinen suora lähetys on tiistaina 30.8. klo 17. Tuolloin Emmin vieraana on Tehyn puheenjohtaja Millariikka Rytkönen, ja aiheena naisvaltaisten alojen palkkakuoppa ja työssä jaksaminen - miksi näitä ei saada ratkaistua?  

Torstaina 22.9. klo 17 Emmin kanssa keskustelemassa on Tehyn johtava juristi Vappu Okkeri. Keskustelussa pureudutaan hoitajapulaan ja sen seurauksiin ja syihin Suomessa. Mitä hoitajapula tarkoittaa? Miksi jokaisen meistä kannattaisi kiinnostua hoitajapulasta? 

Kolmannessa jaksossa torstaina 29.9. klo 17 Emmi keskustelee Tehyn järjestöasiantuntija Jenni Hjeltin kanssa siitä, mihin tarvitaan ammattijärjestöjä ja mitä hyötyä jäsenyydestä on. 

Näet keskustelut suorana lähetyksenä Tehyn ja Emmi Nuorgamin Instagram-tileiltä. Lähetykset jäävät myöhemmin katseltaviksi molempiin kanaviin.

Emmi käsittelee aiheita myös syyskuussa Tehy-lehden blogissa

Ohjelmien vetäjänä toimiva Emmi Nuorgam on yhteiskunnallinen keskustelija, saamelainen vaikuttaja ja yhdenvertaisuusaktivisti. Hänet on mm. valittu maailman merkittävimpien some-vaikuttajien listalle. 

Instagram-livelähetykset

Tehyn ja Emmi Nuorgamin IG-tileillä.

Tiistaina 30.8. klo 17
Naisvaltaisten alojen palkkakuoppa ja työssä uupuminen – miksi näitä ei saada ratkaistua? 
Emmi Nuorgam ja Millariikka Rytkönen 

Torstaina 22.9. klo 17 
Miksi minun pitäisi kiinnostua hoitajapulasta?
Emmi Nuorgam ja Vappu Okkeri

Torstaina 29.9. klo 17 
Mitä hyötyä on ammattijärjestön jäsenyydestä?
Emmi Nuorgam ja Jenni Hjelt