Joulukuun webinaari: Monimuotoiset perheet asiakastyössä

Joulukuun webinaarissa tutustumme monimuotoisiin perheisiin asiakastyön näkökulmasta. Tiesitkö, että jo yli kolmasosa suomalaisista lapsiperheistä on tavalla tai toisella monimuotoisia?

Kuvateksti
Kuva: iStock

Tässä webinaarissa saat käytännön tietoa erilaisista perheistä ja siitä, miten toimia heidän kanssaan asiakastyössä. Miten huomioin etävanhemman päiväkodissa? Kuinka kommunikoin perheen kanssa, jos jompikumpi tai kumpikaan vanhemmista ei puhu suomea? Miten kohtaan perheen, joka on kohdannut perheenjäsenen menetyksen?

Webinaari antaa vinkkejä lasten ja heidän vanhempiensa kanssa toimintaan arjen tilanteissa sekä yleistietoa perheiden monimuotoisuudesta. Aiheesta meitä kouluttaa Monimuotoiset perheet -verkoston johtava asiantuntija Anna Moring.

Tervetuloa kuulemaan lisää webinaariin!

Tulevat webinaarit

  • 14.12. klo 17.00-18.00 Monimuotoiset perheet asiakastyössä
  • tammikuun webinaarin aihe ilmoitetaan pian!

Ilmoittautumiset ja lisätiedot Tehyn koulutuskalenterissa www.tehy.fi/koulutus.

Osallistumislinkki ja ohjeet toimitetaan ilmoittautuneille jäsentiedoista löytyvään sähköpostiosoitteeseen. Lähetykset tallennetaan. 

Tehy järjestää kuukausittain webinaarin, jossa käsitellään ajankohtaisia työelämän teemoja. Webinaari on verkon kautta seurattava luento, johon voi osallistua vaikka kotoa käsin. Pääset myös esittämään kysymyksiä kouluttajalle. 

Edellisten Kuukauden webinaarien tallenteet löydät osoitteesta www.tehy.fi/kuukaudenwebinaari.