Huhtikuun webinaari: Askelia omaan urasuunnitteluun

Huhtikuun webinaarin aiheena on jälleen jäsenten toiveaihe, oma urasuunnittelu.

Toivoisitko mahdollisuuksia uralla etenemiseen tai kehittymiseen, mutta et tiedä mistä aloittaa? Kaipaisitko vinkkejä ja näkemyksiä urasuunnittelusi tueksi?

Webinaari: 19.4. klo 17-19 - Askelia omaan urasuunnitteluun

Aiheesta alustavat Uuden Työn puuhanainen Karoliina Jarenko Filosofian Akatemiasta ja kehittämispäällikkö Sari Viinikainen Tehystä.

Saat webinaarista eväitä oman urasi pohdintoihin, ajatuksia urakehitysmahdollisuuksiin ja mahdollisuuden kysyä aiheesta webinaarimme asiantuntijoilta. Tarjoamme myös käytännönläheisiä harjoituksia oman pohdintasi tueksi.

– Valmiiksi piirrettyjen urapolkujen merkitys vähenee ja rinnalle nousevat uniikit urapolut, kertoo kouluttajana webinaarissa toimiva Karoliina Jarenko.

– Tehyläisten toimintaympäristössä tapahtuvat muutokset tarjoavat monia, ehkä vielä tunnistamattomia mahdollisuuksia oman uran näkökulmasta, jatkaa toinen webinaarimme asiantuntija Sari Viinikainen.

Ilmoittautumiset ja lisätiedot Tehyn koulutuskalenterissa www.tehy.fi/koulutus.

Tervetuloa mukaan!

Osallistumislinkki ja ohjeet toimitetaan ilmoittautuneille jäsentiedoista löytyvään sähköpostiosoitteeseen. Lähetykset tallennetaan.

Kuukauden webinaari

Tehy järjestää kuukausittain webinaarin, jossa käsitellään ajankohtaisia työelämän teemoja. Webinaari on verkon kautta seurattava luento, johon voi osallistua vaikka kotoa käsin. Pääset myös esittämään kysymyksiä kouluttajalle. 

Muista myös edellisten Kuukauden webinaarien tallenteet! Löydät ne osoitteesta www.tehy.fi/kuukaudenwebinaari.