Kuva: IStock

Holiday Clubin talven ja kevään lomaviikot nyt haettavissa

Tehyn lomaviikot 52/2020–22/2021 ovat haettavissa 27.9. saakka. Lomaviikot arvotaan kaikkien hakijoiden kesken 30.9.

Holiday Clubin lomaviikkojen arvontaan osallistutaan  Holiday Clubin  verkkosivuilla sivulla "arvonta". Holiday Clubin sivuille tarvitaan tunnus, jonka löydät Tehyn sivulta.

Merkitse hakemukseen kolme toivetta lomaviikoista. Sesonkilomaviikon voi saada arvonnassa korkeintaan joka kolmas vuosi.

Haettavissa olevat viikot ja kohteet voit tarkistaa tästä. Hakuaikaa on 27.9. saakka, joten toimi nopeasti.

Tuloksista ilmoitetaan kaikille hakijoille ensisijaisesti sähköpostitse. Arvontaan voi osallistua yhdellä hakemuksella, jossa on enintään kolme toivetta. Sesonkilomaviikon voi saada arvonnassa korkeintaan joka kolmas vuosi.

Arvonnassa mahdollisesti vapaaksi jääneet ajankohdat sekä peruutuspaikat tulevat varattaviksi 7.10.2020 alkaen.

 

Kommentit

Käyttäjän Kirsi Piispa kuva

Onpa tosi hankalaa, kun ei millään pääse hakemaan nim.kohtaan arvonta!! Onko lehden ohje polku oikein? Myöskään esim. RukaValley 414:stä ei mitään tietoja löydy! Kohteiden kohdalla pitäisi olla näkyvissä monelle henkilölle yöpyminen on tarkoitettu!!!

Käyttäjän Mirka Mäntylä kuva

Hei,

myönnetään, että on hivenen hankalaa. Kirjautumisohjeet ovat kuitenkin oikein. Tarvitaan 2-3 kirjautumista.

Ensimmäinen kirjautuminen: tapahtuu  tälle Tehyn sivulle. Jäsenet saavat kirjautumalla näkyviin tunnuksen, joka tarvitaan, kun kirjaudutaan varaamaan lomaviikkoja Holiday Clubin sivustolta. Jos et pääse kirjautumaan Tehyn sivustolle, laita viestiä tällä lomakkeella https://www.tehy.fi/fi/vikailmoitukset ja hoidetaan kirjautumisesi kuntoon. 

Toinen kirjautuminen: kun olet saanut Tehyn sivulta tunnuksen, kirjaudu Holiday Clubin sivulle ko. tunnuksella. Jos kirjaudut ensimmäistä kertaa, sinun on luotava palveluun myös omat tunnukset, joita käytät jatkossa. Holiday Clubin sivulla on kohta "Arvonta" näkyvillä, kun olet kirjautunut sinne. 

Jos sinulla on ongelmia Holiday Clubin tunnusten kanssa, voit ottaa yhteyttä Holiday Club Yrityspalveluun puh. 0300 870 903 (ma–pe klo 9–15) tai [email protected].

Ystävällisesti
Mirka Mäntylä
Tehyn tiedottaja