Hanki uusia tehyläisiä ja ansaitset palkintoja

Suosittele Tehyn jäsenyyttä työkavereille, työharjoittelussa oleville opiskelijoille tai tuttaville. Suosittelu onnistuu helposti Tehy-sovelluksen kautta.

Kuvateksti
Kuva: Placeit

Jos ystäväsi, työkaverisi tai tuntemasi opiskelija ei vielä ole Tehyn jäsen, suosittele hänelle jäsenyyttä. Voit tehdä sen näppärästi Tehy-sovelluksessa. Sovelluksessa on kohta Suosittele jäsenyyttä, jonka kautta voit lähettää suositteluviestin esimerkiksi Messengeriin, sähköpostiin tai Whatsappiin.

Lataa sovellus puhelimeesi ja aloita suosittelu.

Tehy-sovellus tuo samalla kaikki Tehyn palvelut ja edut kännykkääsi sekä toimii jäsenkorttina.

Jos suosittelet perinteisemmällä tavalla, kerro jäsenyydestä ja pyydä ystävääsi, työkaveriasi tai opiskelijaa liittymään Tehyyn netissä. Mainitse, että hän merkitsee sinun jäsennumerosi liittymislomakkeen suosittelija-kenttään, jolloin suosittelijatieto kulkee eteenpäin.

Suosittelu kannattaa, sillä jokaisesta uudesta jäsenestä ansaitset pisteitä, joiden kanssa voit lunastaa palkintoja Tehy Awards -sivustolla. Samalla vahvistat tehyläisten edunvalvontaa. Mitä enemmän hankit jäseniä, sitä arvokkaampi palkintoja voit hankkia. Jokainen uusi jäsen vahvistaa oman alasi edunvalvontaa ja tehyläisten asemaa omalla työpaikalla. 

Lue lisää suosittelusta: tehy.fi/jasenrekry