Hae sosiaali- ja terveysalan turvallisuuspalkintoa

Turvallisuuspalkinnon tarkoituksena on palkita hyvistä suorituksista sekä kannustaa toimimaan turvallisuuden eteen. Hae palkintoa 1.10. mennessä.

Kuvateksti
kuva: iStock

Turvallisuuspalkinto myönnetään henkilöille, työryhmille, yrityksille, yhteisöille, laitoksille tai muulle taholle, joka on tehnyt esimerkillisestä onnettomuuksien ehkäisytyötä sosiaali- ja terveysalalla ja estänyt tai rajoittanut vahinkojen määrää, toiminut ansiokkaasti sosiaali- ja terveysalan turvallisuuden kehittämiseksi tai kehittänyt sosiaali- ja terveysalan turvallisuutta edistävän laitteen tai toimintatavan.

Varsinaisen turvallisuuspalkinnon lisäksi voidaan myöntää myös tunnustuspalkintoja. Tunnustuspalkinto myönnetään samoilla periaatteilla, kuin varsinainen turvallisuuspalkinto.

Hakemukset ja palkitsemisesitykset pyydetään tekemään kirjallisesti sähköpostitse (mikko.poutala(at)sppl.fi) tai nettisivuilta löytyvällä lomakkeella 1.10.2021 mennessä. Kuvaile hakemuksessasi palkittava taho ja perustelut palkitsemisehdotukseen.  

Palkinto jaetaan syksyllä 2021 erikseen ilmoitettavan tapahtuman yhteydessä.

Tehy on mukana sosiaali- ja terveysalan turvallisuustoimikunnassa, joka myöntää palkinnon. Muita toimikunnan jäseniä ovat sosiaali- ja terveysministeriö, Varsinais-Suomen sairaanhoitopiiri, Suomen Palopäällystöliitto, Suomen lähi- ja perushoitajien liitto, Aspa-säätiö, Suomen Pelastusalan Keskusjärjestö, Ykköskodit, Kuntaliitto, Helsingin kaupungin sosiaali- ja terveystoimi ja Terveyden- ja hyvinvoinnin laitos THL.

Lisätietoja:
sosiaali- ja terveysalan turvallisuustoimikunnan sihteeri, koulutuspäällikkö Mikko Poutala [email protected], p. 044 7225 112