Askarruttaako työaika? – tervetuloa kunta-alan verkkokurssille!

Onko sinustakin välillä hankalaa ymmärtää eri työaikamuotojen vaikutukset tai se, miten arkipyhät vaikuttavat työaikaasi? Tai miten ylityöt pitäisi korvata?

Kuvateksti
Kuva: iStock

Tarjoamme tänä vuonna omat työaikaa koskevat verkkokurssit sekä kuntasektorin työntekijöille että esimiehille. Verkkokursseilla perehdyt muun muassa yleistyöaikaan, liukuvaan työaikaan, lepoaikaan ja työvuoroluettelon kysymyksiin. Mukana on myös jaksotyö.

Esimiehille suunnatulla verkkokurssilla paneudumme työvuorosuunnitteluun ja henkilökunnan riittävyyden varmistamiseen.

Kouluttajana toimii Tehyn edunvalvonta-asiantuntija Pekka Mykkänen. Kursseihin kuuluvat Teams-tapaamiset Pekan kanssa, jossa pääset kysymään juuri sinua askarruttavia kysymyksiä. Verkkokurssit käynnistyvät maaliskuussa. Huomaathan, että esimiesten seuraava kurssi on vasta syksyllä, työntekijöiden verkkokurssille on kaksi toteutusta keväällä.

Verkkokurssin voit suorittaa oman aikataulun mukaisesti noin viiden viikon aikana. Kurssin suorittaminen vie kokonaisuudessaan noin yhden työpäivän verran aikaa, ja suorittamisesta saa todistuksen.

Ilmoittaudu mukaan verkkokurssille osoitteessa www.tehy.fi/koulutus. Sivulta löydät tarkemmat tiedot kursseista. Paikkoja kurssilla on rajallisesti, joten kannattaa toimia nopeasti!

Ensimmäinen toteutus Työaika-verkkokurssista 1.3.–5.4. ja Työaikaa esimiehille -kurssi 8.3.–13.4.