Arja Eevalle La Carita –säätiön Vanhustyön johtajan tunnustuspalkinto

Suonenjokelainen Arja Eeva on saanut tänä vuonna La Carita -säätiön tehyläisen Vanhustyön johtajan tunnustuspalkinnon. Palkinto luovutettiin Parasta aikaa -tapahtumassa Finlandia-talolla.

Kuvateksti
kuva: Annika Rauhala

Arja Eeva toimii Suonenjoen kaupungin ikäihmisten vanhuspalveluiden päällikkönä.

Eeva on toiminut Pohjois-Savon sote-valmistelussa Ikääntyneiden palvelut -työryhmässä. Hän on mukana ”Voimaa vanhuuteen”- hankkeessa Suonenjoella ja toimii kaupungin vanhusneuvoston sihteerinä.

Työhyvinvoinnista ja henkilöstön jaksamisesta Arja Eeva kantaa vastuuta ja puolustaa ajoittain napakastikin esimerkiksi riittävää henkilöstömitoitusta päättäjiin päin.

Lisäksi hän on Tehyn paikallinen aktiivinen toimija, ammattiosastonsa puheenjohtaja, alueellisen Rake-ryhmän jäsen sekä STTK:n Pohjois-Savon aluetoimikunnan jäsen. Valtakunnan tason Tehy-päättäjänä hän toimi vuosina 1989 - 2013. Suonenjoen kaupungin poliittisena päättäjänä hän toimi vuosina 1985 - 2008.

Koulutukseltaan Arja Eeva on terveydenhuollon maisteri, sairaanhoitaja ja erikoissairaanhoitaja.

La Carita -säätiö on jakanut vuodesta 2002 alkaen tunnustuspalkintoja hyvää vanhustyötä tekeville työryhmille ja ansioituneille johtajille. Tänään myönnetty tehyläisen vanhustyön johtajan tunnustuspalkinto jaettiin seitsemännen kerran. Ko. palkinto jaettiin ensimmäistä kertaa vuonna 2011. 

La Carita -säätiön tarkoituksena on edistää vanhusten ja ikääntyvien hyvinvointia Suomessa:

http://www.lacarita.fi/

 
Lisätietoja:

Arja Eeva, gsm 040 533 7070
La Carita –säätiön asiamies Matti Salmivuori, gsm 0400 500 726, [email protected]

 

Parasta aikaa -tapahtuma:
https://www.parastaaikaa.fi/