Opiskelija, valmistutko pian ammattiin? Lue, miksi on tärkeää liittyä varsinaiseksi jäseneksi

Valmistutko pian ammattiin tai oletko jo valmistunut? Kun valmistut ja opintosi päättyvät, opiskelijajäsenyytesi Tehyssä päättyy samalla. Jos haluat säilyttää kaikki jäsenetusi ja turvan työelämässä, liity nyt varsinaiseksi jäseneksi!

Kun opintosi päättyvät ja siirryt työelämään, on erityisen tärkeää liittyä Tehyn varsinaiseksi jäseneksi. Jäsenenä saat apua ja neuvoja työelämän muutoksissa ja työsuhteesi asioissa. Jäsentemme apuna on muun muassa työpaikan luottamusmies. Ja käytössäsi kaikki palvelumme ja etumme.

Liittyminen varsinaiseksi jäseneksi on helppoa

Liity varsinaiseksi jäseneksi

Täytä lomake tämänhetkisillä tiedoillasi. Liittymisen jälkeen tulevat muutokset pääset aina ilmoittamaan asiointipalvelun kautta.

Liity samalla lomakkeella Terveydenhuoltoalan työttömyyskassan jäseneksi. Maksamme Terveydenhuoltoalan työttömyyskassan jäsenmaksun puolestasi ja saat turvaa työttömyyden varalta.

Arvomme kaikkien 31.12.2023 mennessä liittyneiden kesken matkalahjakortin

Vain jäsenenä säilytät turvan ja edut

Koska opiskelijajäsenyys päättyy automaattisesti, kun valmistut, päättyvät samalla kaikki edut ja turva työelämään. Vain liittymällä varsinaiseksi jäseneksi säilytät nämä edut:

  • Tehystä saamasi työelämän vakuutukset pysyvät voimassa. Ne ovat välttämättömiä työssäsi ja turvana vahingoissa.
  • Saat apua solmiessasi työsopimusta, työsuhteen aikana ja sen päättyessä. Omat luottamusmiehet ovat alasi ammattilaisia. He auttavat vain jäseniämme kaikissa työsuhdetta koskevissa asioissa.
  • Saat tarvittaessa oikeusapua riita- ja rikosasioissa, jotka liittyvät työ- tai virkasuhteeseen tai ammatinharjoittamiseen Suomessa. Omavastuu on 0 euroa.
  • Säilytät kaikki muut palvelut ja edut. Pääset koulutuksiimme ja tapahtumiimme, saat Tehy-lehden kotiisi ja hyödyt useista rahanarvoisista jäseneduista.

Olemme yhteisö, josta saat turvaa, mutta myös iloa ja energiaa. Jäsenyys on kannanotto alan arvostuksen puolesta: olet mukana tekemässä työelämästä parempaa sekä parantamassa työehtoja ja palkkoja!