Delta i kampanjen: Hjälp din arbetskamrat att bli medlem i Tehy

Vi belönar rekommendationer särskilt väl i vår, så nu lönar det sig att hjälpa arbetskamraterna att också bli medlem i Tehy. Om det finns kollegor eller studerande på din arbetsplats som ännu inte är med i Tehy, ge dem en inbjudan att komma med i gruppen med 160 000 tehyiter. Tehy är ett förbund för alla yrkespersoner inom social- och hälsovården samt det pedagogiska området.

Du får en belöning på 325 euro när du skaffar fem nya förvärvsarbetande medlemmar under tiden 15.2–15.6.2024. Din arbetskamrat eller vän får å sin sida alla våra medlemsförmåner och trygghet i arbetslivet. 

Så här tjänar du in poäng under kampanjperioden

Under kampanjen får du poäng enligt det vanliga belöningssystemet: Du får 25 poäng för en ny förvärvsarbetande medlem och 10 poäng för en ny studerandemedlem.

Under kampanjperioden kan du dessutom tjäna in 200 bonuspoäng när du skaffar fem nya förvärvsarbetande medlemmar. Allt som allt tjänar du in 325 poäng för fem nya medlemmar! En poäng har värdet en euro. 

Med poängen kan du till exempel köpa produkter från Marimekko, Pentik eller Makita. Eller så kan du välja immateriella gåvor, såsom en ljudboksapp eller biobiljetter. Se prisutbudet här

Tips som hjälper med rekommendationer

Om du inte vet hur du ska berätta om Tehy, har vi sammanställt tips på vår webbplats om hur du lyckas. Ofta räcker det att du bara tar upp saken och berättar till exempel hur du själv har haft nytta av medlemskapet. 

Det är enkelt att göra rekommendationer i Tehy-applikationen. Ladda ned Tehy-applikationen till din mobiltelefon!

Mer om kampanjen

Tips för rekommendationer och mer information om rekommendationskampanjen finns här.