Kontrollera dina uppgifter och var en del av vår förändringskraft

På våren förhandlar vi återigen om arbetsvillkoren och lönerna. Då är det viktigt att vi når varje medlem. Nu är det dags att kontrollera dina medlemsuppgifter!

Du kan kontrollera dina medlemsuppgifter i e-tjänsten eller i Tehy-appen. Läs närmare anvisningar.

Om du kontrollerar dina uppgifter före den 28 februari 2022 kan du vinna en elhybridcykel värd hela 2 900 euro! 

Kampanjen Vi har förändringskraft syns på arbetsplatserna

Granskningen av dina medlemsuppgifter härrör sig till den kommande förhandlingsrundan. Under förhandlingsrundan är det viktigt att vi når varje medlem. 

Vi kampanjar också för vikten av att kontrollera sina uppgifter direkt på arbetsplatserna. Tehys fackavdelningar och förtroendemän aktiverar tehyiterna till att uppdatera sina uppgifter och till gemensam förändringskraft genom att dela ut kampanjmaterial.

Kampanjen ”Vi har kraften att göra förändringar” påminner tehyiterna om kollektivavtalsförhandlingarna nästa vår och betydelsen av gruppkraft när man förhandlar om arbetsvillkoren och lönerna i branschen. Kampanjen syns också på sociala medier med taggen #muutosvoima.

Vi tehyiter har det gemensamma modet och viljan att arbeta för en bättre framtid. Kraft till förändringar är att tro på en bättre framtid för arbetslivet, och att man kan och att det lönar sig att förändra saker. Det är en stark och energisk känsla som förenar oss för de saker vi värdesätter. När läget kräver blir förändringskraften till en gruppkraft. Den har stor betydelse när vi förhandlar om arbetsvillkoren och lönerna med arbetsgivaren nästa vår.