Konsert med Lauri Tähkä just för dig

Tehy erbjuder sina medlemmar en privatkonsert med Lauri Tähkä på nätet den 21 november kl. 19. Kom med så skapar vi tillsammans en glad och ljus lördagskväll mitt i den mörka hösten.

Image text
Bild: Ville Juurikkala

Nu har du en fantastisk möjlighet att njuta av en konsert med Lauri Tähkä hemma i soffan, på egen hand eller tillsammans med familjen. Ha till exempel julfest på distans och lyssna på konserten. Tähkäs konsert är unik och öppen endast för tehyiter.

- Till den här konserten har tehyiter VIP-biljetter. Vi vill sprida glädje och njutning bland våra medlemmar under dessa exceptionella tider. Även om vi inte ännu heller kan vara fysiskt tillsammans, kan vi njuta av gemenskapen tillsammans med andra tehyiter, berättar organisationsexpert Miia Keurulainen.

Du kan delta i Lauri Tähkäs nätkonsert genom att anmäla dig. Anmälan öppnar den 5 november kl 8  och slutar den 16 november. 

30 000 förhandsanmälda medlemmar i en fackavdelning eller en studerandeförening ryms med. Antalet deltagare är begränsat för att vi ska kunna garantera att internetanslutningen fungerar.

När du anmäler dig till konserten får du en personlig länk, via vilken du kan delta i konserten.