Att leda under osäkerhet – ett webinarium på svenska för ledare inom vården

Våren och hösten var fyllda av överraskningar, tung och belastande på många sätt. Vardagen förändrades snabbt för många tehyiter och jobbet krävde en större flexibilitet än annars. Osäkerhet präglar ännu vardagen och ingen vet med säkerhet hur framtiden blir.

Speciellt ledare inom vården har varit utsatt och det har ställts krav på att leda och hantera situationer som vi aldrig tidigare upplevt.

Den nya tiden tvingar oss att leda känslor i en större grad än tidigare, och därför är utgångspunkten för bra ledarskap självkännedom. När vi kan observera och reglera våra egna tankar och känslor, är vi även bättre på att leda och stöda andra.

Tehy vill stöda sina medlemmar i den här situationen och erbjuder ett webinarie på svenska som riktar sig speciellt till förmän och ledare inom vården.

Du får både teori och praktiska råd för att leda dig själv och andra - att vara en "mindful" ledare. Föreläsare är Eeva Jaakonsalo från Andas Oy. Hon har en lång bakgrund som strategikonsult, men de senaste tio åren har hon arbetat som företagscoach och hjälpt organisationer och ledare förstå hur leda tankar och känslor, närvaro och kommunikation samt upplevd säkerhet.

Även om ämnet är vetenskapligt undersökt är Eevas stil avslappnad och okomplicerad. Hon är en omtyckt talare och coach både i Finland och internationellt. Föreläsningen hålls på svenska.

24.11.2020 kl 17.00–18.30 Att leda under osäkerhet

Webinarie där du får verktyg för att leda och stöda andra, diskutera upplevda utmaningar, egna erfarenheter

Webinariet hålls virtuellt och du kan delta varifrån som helst, du har också möjlighet att diskutera med föreläsaren och ställa frågor.

Anmälan och mera information finns i Tehys utbildningskalender www.tehy.fi/koulutus.

Mera information och länk för deltagande skickas via e-post till de som anmält sig. Webinariet bandas och kan ses i efterskott via www.tehy.fi/webinaarisarja.

Kommentarer

Bild för Maria Gref

Hej
Jag hittar inte kursen i utbildningskalendern så jag kan inte anmäla mig.
Med vänlig hälsning
Maria Gref

Bild för B-L Rosengard-Aspnas

Hej,

logga in på tehys sidor och gå in och kolla dina egna uppgifter via e-tjänsten. Kontrollera att du har rätt yrkestitel. Webinariet riktar sig bara till förmän och bara de som har rätt titel i vårt register kan anmäla sig och har fått info om webinariet. Om problemet inte löser sig på det sättet ta kontakt via tehysvenskfinland(at)tehy.fi.

Vänliga Hälsningar B-L Rosengård-Aspnäs

Organisationssakkunnig Tehy rf.

Bild för Tove Gustafsson

Hej,

jag är sent ute men skulle vilja delta. Finns det plats ännu - jag hittar det inte i listna för kurser.

Bild för B-L Rosengard-Aspnas

Hej, 

ingen fara  skickar länk till den e-mail adress som finns i vårt register. Via den kan du delta i webinariet i kväll.

Vänliga Hälsningar Britt-Louise

Bild för Cecilia Hildén

Jag slipper inte heller in nu.. Har gjort som Ilse skrev, men fungerar inte.

Bild för B-L Rosengard-Aspnas

Vad tråkigt att du inte kunde logga in. Vi skickar materialet till dig och den inbandade föresäsningen kommer att finnas på tehy.fi efter ett tag. Då du får materialet får du också en länk till den inbandade föreläsningen.

Vänliga Hälsningar Britt-Louise